Klompen met tekst

Klompen met tekst

Lees meer...
€27,00 Incl. btw
Levertijd: wegens vakantie wordt uw bestelling na 5 augustus verzonden
  • Koop 10 voor €24,30 per stuk en bespaar 10%
  • Koop 50 voor €21,60 per stuk en bespaar 20%
+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Unieke houten klompen met tekst 

Houten draagklompen met tekst bestellen kan voor iedereen interessant zijn. Deze houten draagklompen met een tekst kopen is bijvoorbeeld leuk voor personen die een bepaalde voetbalclub in hun  hart sluiten of misschien heeft u een grote voorliefde voor ons mooie Nederland. Dit kunt u allemaal uitdrukken door onze houten klompen in huis te halen die beschikken over een tekst. Wij hebben hiervoor een uitstekende collectie samengesteld bestaande uit hele mooie houten draagklompen die u met verschilldende pakkende teksten naar eigen keuze uit kunt voeren. Ze kunnen zowel met een tekst worden worden als met een afbeelding geheel naar uw eigen keuze. Wilt u hierover meer te weten komen? Ontdek hier onze mogelijkheden online!

Laat uw unieke tekst op houten klompen aanbrengen.

Houten klompen met tekst hoeven niet alleen interessant zijn voor particulieren. Wat te denken aan mensen die beschikken over een eigen bedrijf en op zoek zijn naar leuke kado voor een jubilaris? Meestal willen deze mensen niet zoals de meeste uitpakken met standaard kado zoals een pen, een leesboek of andere voor de hand liggende zaken, in tegendeel. In dit geval is kiezen voor houten draagklompen met een leuke passende tekst natuurlijk een zeer mooi alternatief. Deze houten klompen zal niemand in zijn bedrijf hebben staan maar u kunt ze probleemloos personaliseren met een foto van de jubilaris of een bedrijfslogo. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u denkt om leuke relatiegeschenken te laten maken voor uw zakenpartners of trouwe klanten is het zeker de moeite waard om even in de richting van houten klompen met een tekst te kijken!

Houten klompen met een eigen tekst bestellen?

Bent u niet meteen op zoek naar houten draagklompen met een gepersionaliseerd stukje tekst maar wilt u ze liever laten maken met een met uw eigen bedrijfslogo? Ook dit behoort als vanzelfsprekend tot onze mogelijkheden. U kunt op dit vlak bovendien een zeer ruime keuze maken tussen de verschillende soorten en verschillende kleuren van onze houten klompen. Wij hebben namelijk houten klompen in de kleur geel met een boerenmotief maar ook oranje met een leeuw. Op beide voeten kan bovendien een geheel eigen tekst worden geplaatst. Wilt u geen houten klompen met tekst bestellen, maar heeft u toch liever voor houten klompen met een logo? Dan is dat absoluut natuurlijk geen enkel probleem!

Houten klompen met tekst hoeven niet duur te zijn

Wanneer u een voorkeur heeft om houten klompen met een eigen unieke tekst te bestellen dan vrezen veel mensen dat hier dan ook een stevig prijskaartje aan is verbonden. Maar dat is zeker niet zo. Wij maken het voor onze klanten immers mogelijk om houten klompen met tekst in huis te halen tegen een zeer scherpe prijs. 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »