Hollandse houten klompen kopen

Of u nou op zoek bent naar een leuk souvenir of naar houten klompen: voor al uw Hollandse houten klompen en aanverwante artikelen kunt u bij ons terecht. Wij hebben namelijk een breed assortiment van deze mooie proucten. Onze Hollandse houten klompjes worden in Nederlandse fabrieken geproduceerd van populieren of wilgen hout. Bijna al onze klompen zijn van populieren hout. Wilt u houten klompen van wilgen hout? Houd dan rekening met een minimale levertijd van één week. Wij doen altijd ons uiterste best om uw wensen te realiseren. Daarom zorgen we er samen met onze leverancier voor dat uw houten klompen zo snel mogelijk worden geleverd.

Waarom Hollandse houten klompen kopen?

Wij zijn opgericht vanuit het gedachtegoed om dit oer Hollandse product een nieuw leven in te blazen. We laten daarom met onze webshop zien dat houten klompen niet suf zijn. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad geschuurde houten klompen die we vervolgens zelf in een mooi eindproduct verwerken. Dit maakt dat wij in staat zijn al uw wensen te realiseren. Dit in combinatie met onze kleine omvang maakt dat we zeer klantgericht zijn en kunnen blijven. Als u kiest voor De Hollandse Klompenwinkel, kiest u dus voor:

  • Hollandse klompen in allerlei verschillende maten, kleuren en designs;
  • Grote voorraad en daardoor een snelle levering;
  • Uiterst persoonlijke klantenservice.

Ook voor souvenirs, geschenken, delftsblauw en houten tulpen bent u bij ons op het juiste adres.

Koop uw Hollandse houten klompen nu!

Wilt u unieke Hollandse houten klompen om te dragen, als souvenir of als cadeau? Koop ze dan nu in de webshop. Als u ze liever eerst wil uitproberen, kunt u ook altijd langskomen in onze showroom in Waspik. U kunt vooraf bellen naar 0416-854853 en wij staan u graag te woord. De Hollandse Klompenwinkel staat 7 dagen in de week van 8 tot 21 uur voor u klaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »