Afdrogen met een Hollands printje

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Afdrogen met een Hollands printje

Afwassen en afdrogen is voor de meeste mensen geen hobby. Toch kunt u dit een stuk leuker maken door leuke theedoeken te gebruiken. De Hollandse theedoeken versieren gelijk ook de keuken wat erg leuk is. Zal afdrogen hierdoor leuk worden? Waarschijnlijk niet maar het zal het wel een stuk minder vervelend maken. De theedoeken in ons assortiment zijn verkrijgbaar met verschillende afbeeldingen waardoor u elke keer een andere kunt gebruiken. Lees verder en ontdek meer over het aanbod wat wij hebben en waarom deze zo leuk zijn om te hebben in de keuken.

Klompen, molens en het kussend paartje

Elke keer een schone theedoek gebruiken is belangrijk om uw vaat goed te kunnen drogen en voor de hygiëne. Het is niet leuk om dan elke keer eenzelfde theedoek te gebruiken omdat ze zo op elkaar lijken. De opties binnen ons assortiment passen goed bij elkaar qua uitstraling maar zijn toch anders. Zo hebben we een theedoek met het kussend paartje welke staat afgedrukt in het blauw. Ook vindt u in ons assortiment een theedoek met molens in de kleur groen en klompen in de kleur geel. Zo zien de opties er anders uit maar passen door de afbeeldingen toch erg leuk bij elkaar.

Combineren met ander textiel

In ons assortiment vindt u niet alleen theedoeken om te gebruiken in de keuken. Wij hebben nog veel meer handige spullen die u kunt gebruiken tijdens het koken. Zo hebben wij ook gekleurde en Delftsblauwe ovenhandschoenen welke zorgen dat u uw handen niet verbrand aan ovenschalen en dergelijke. Ook vindt u in dit assortiment verschillende sets met een keukenschort, pannenlap en een ovenwant. Zo een set is handig te gebruiken tijdens het maken van eten en past erg leuk bij de theedoeken door het Hollandse thema. Bekijk daarom eens ons gehele assortiment met Hollands textiel.

Een mooi formaat

Bij een theedoek is het formaat erg belangrijk. Als ene theedoek te klein is wordt het onmogelijk om hiermee fatsoenlijk de vaat te kunnen drogen. Een te grote theedoek is daarentegen erg onhandig te gebruiken omdat er veel stof blijft hangen. Onze Hollandse theedoeken zijn rechthoekig van vorm en hebben een afmeting van 45 x 75cm. Door de vorm zijn ze makkelijk vast te houden in 2 handen en ze zijn precies groot genoeg om de vaat mee te drogen. Na gebruik kunt u deze te drogen hangen en zijn ze opnieuw te gebruiken.

Een Hollandse keuken

Het kan erg leuk zijn om een Hollands thema te verwerken door uw hele huis heen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u dat een beetje te veel van het goede vindt. Het kan dan een goede optie zijn om alleen de keuken op deze manier te decoreren. Hierbij komen de theedoeken met een Hollands printje erg goed van pas. Uiteraard kunt u hier veel meer leuke dingen in verwerken zoals houten tulpen en souvenirtjes maar het textiel mag niet achter blijven. Het Hollandse printje op de theedoeken uit ons assortiment past hier perfect bij.

De mooiste Hollandse theedoeken

De Hollandse theedoeken in ons assortiment zien er geweldig uit al zeggen wij het zelf. Door de leuke gekleurde prints zien ze er leuk maar toch neutraal uit. Wanneer je alle drie de opties in huis hebt passen ze bij elkaar zonder dat u het idee heeft steeds hetzelfde te gebruiken. Bekijk ons assortiment en laat ons weten wat jouw favoriete optie is. Jouw Hollandse theedoeken en ander textiel vindt u bij Dehollandseklompenwinkel.nl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »