De zomer is over, het klomppantoffel seizoen begint!

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
De zomer is over, het klomppantoffel seizoen begint!

Veel mensen vinden het jammer dat de zomer voorbij is. Het begint kouder te worden, de blaadjes vallen van de bomen en het wordt vroeger donker. De herfst komt eraan en ondanks de dingen die veel mensen aan de herfst zien als nadelen, zien wij dit als voordelen. Het seizoen van de klomppantoffels begint bijna, u kunt lekker thuis op de bank zitten met een kopje warme thee en uw voeten warm dankzij uw eigen pantoffels. U zult ze dragen met veel plezier aangezien ze niet alleen uw voeten warm houden maar ook lekker zitten en er hartstikke leuk uitzien. Het kunnen dragen van deze fantastische pantoffels om uw voeten warm te houden is een groot voordeel aan het koudere weer wat eraan komt.

Voor iedereen een passend paar pantoffels

Klomppantoffels zijn er is zoveel soorten dat er voor ieder zijn smaak wel wat tussen zit. Verschillende kleuren, met molens of met koeien, wat u dan ook mooi vindt wij hebben het voor u. Er is één ding wat zeker is en dat is dat al deze pantoffels uw voeten heerlijk warm zullen houden tijdens de koude maanden die eraan zitten te komen. Zo kunt ook u comfortabel de koude maanden doorkomen. Ook als u niet veel te besteden heeft kunt u een paar klomppantoffels aanschaffen, wij hebben namelijk ook klompen van dezelfde goede kwaliteit in de uitverkoop. U heeft dan dezelfde kwaliteit en warme voeten maar dan voor minder geld.

Klomppantoffels van de beste kwaliteit

Ze lopen heerlijk door de zachte zool, u zal ze nooit meer uit willen trekken tenzij het echt niet anders kan. Toch kunnen pantoffels door de warme binnenkant wel eens zweetvoeten veroorzaken en hierdoor een onaangename geur krijgen. Dit is met klomppantoffels geen probleem aangezien deze in de was kunnen. Zo ruiken ze altijd helemaal fris alsof u ze net gekocht heeft. Een heel groot voordeel van deze pantoffels is dat ze met lopen in huis niet glad zijn. Op veel pantoffels is in huis lopen een grote glijpartij en dit kan gevaarlijk zijn. Daarom bieden wij u klomppantoffels aan met antislipnopjes voor goede grip op de grond. Dit verkleint de kans op uitglijden en maakt deze pantoffels een stuk beter als andere.

Uitkijken naar de koudere dagen

Voortaan ziet u niet meer tegen de koude dagen op en de koude voeten die u misschien altijd heeft gehad. Voortaan als u op een koude dag thuiskomt wisselt u uw schoenen in voor uw eigen klomppantoffels en dan heeft u binnen de kortste tijd weer lekker warme voeten. U zal misschien zelfs een beetje gaan uitkijken naar wat koudere dagen, omdat u weet dat uw klomppantoffels klaarstaan in uw kast om gedragen te worden. Het wordt een feestje om rond te lopen op uw klomppantoffels op koudere dagen.

Pantoffels voor het hele gezin

Als u samenwoont met uw partner of misschien wel met een heel gezin is er niks leuker als matchend rondlopen. En dit kan heel goed met klomppantoffels ui ons assortiment. Of iedereen in het gezin nou een andere variant wilt of iedereen dezelfde neemt maakt niet uit, het Hollandse thema zal in huis hangen. De pantoffels bij Dehollandseklompenwinkel.nl beginnen bij maat 16 en lopen op tot maat 47. Zo zijn de pantoffels beschikbaar in maten die voor de meeste mensen zullen passen. Ziet u het al voor u? Gezellig met zijn allen op de bank zitten met aan alle voeten een paar leuke klomppantoffels en misschien zelfs wel met een oud Hollands spelletje erbij, dat klinkt als het recept voor een geweldige avond!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »