Hollandse geschenken

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Hollandse geschenken

Met Hollandse geschenken maakt u uzelf of iemand anders blij. Hollandse geschenken zijn niet alleen populair onder toeristen, ook verzamelaars weten hun weg hiernaartoe te vinden. Daarnaast zijn dit gadgets die u gewoon moet hebben. Het is tegenwoordig niet meer nodig om op zoek te gaan naar een souvenirwinkel, Hollandse geschenken vindt u bij De Hollandse klompenwinkel. We hebben een breed assortiment klompen, houten tulpen en Delfts blauwe souvenirs. Ook voor relatiegeschenken kunt u bij ons terecht.

Waarom Hollandse geschenken?

Voor een bijzondere gelegenheid of als relatiegeschenk worden er vaak standaard cadeaus gegeven. Met Hollandse geschenken geeft u iets eigentijds en bijzonders. Hoe vaak krijgen mensen klompen of puur Hollandse producten cadeau? Dit is minder vaak dan u denkt. Ook zijn Nederlandse cadeaus een bijzondere manier om een buitenlandse zakenrelatie te bedanken. Omdat u trots bent op Nederland: dat wilt u laten zien met een mooi geschenk.
 

Kent u iemand die in het buitenland is gaan wonen? Vaak missen deze personen de typisch Hollandse producten. De klomp, tulpen en molens staan symbool voor Nederland. Geef een bijzonder cadeau en laat zien dat u aan hem of haar denkt.
 

De mooiste klompen

Denkt u bij klompen aan de middeleeuwen? Niet zo vreemd, in deze periode zijn de eerste klompen ontstaan. Eeuwenlang werden ze gedragen door arbeiders, maar ook door complete gezinnen. Tegenwoordig komen we de klomp minder vaak in het straatbeeld tegen. Toch is dit een handig schoeisel tijdens het werk, klussen of in of rondom de woning. Voor uzelf of voor iemand anders hebben we hoge kwaliteit klompen in ons assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in traditionele blank gelakte of gele kleur. Ook kunt u kiezen uit vele andere kleuren, afbeeldingen of versieringen. Zo vindt u altijd de klomp die bij u past.
 

Naast klompen voor volwassenen hebben we ook kinderklompen en geboorteklompjes. Dat zijn pas typisch Hollandse geschenken.
 

Delfts Blauw verzamelen

De een verzamelt het, de ander heeft hier een enkel pronkstuk van. Ook Delfts blauw kent een lange geschiedenis dat teruggaat tot de 16e eeuw. Deze Hollandse geschenken zijn bij ons verkrijgbaar als Delfts blauwe klompjes of bijzondere souvenirs. Denk hierbij aan een voorraadpot, magneet of vaas, allemaal in het decoratieve Delfts blauw. Deze Nederlandse geschenken zijn verkrijgbaar in onze webwinkel.
 

Prachtig gelakte houten tulpen

U bent nog steeds op zoek naar Hollandse geschenken. Hier hoort ook de tulp bij. Sinds de 16e eeuw zijn tulpen onlosmakelijk verbonden met Nederland. Hollandse geschenken vindt u in onze houten tulpen. Deze zijn gelakt in prachtige diepe kleuren. De tulpen zijn verkrijgbaar in een lengte van 20 cm of 34 cm hoog. Ook kunt u kiezen voor houten tulpen in een vaas of in een pot. Voor op de vensterbank hebben we de tulp op voet in het groot of klein. Bijzondere Hollandse geschenken zijn de tulpen sleutelhanger, flessenopener of magneet. Vanaf juli 2017 zijn houten rozen bij ons verkrijgbaar.

Nog meer Hollandse geschenken

Uiteraard vindt u nog veel meer in ons uitgebreide assortiment. Wat dacht u van originele klomppantoffels of schoenklompen en laarzen. Of de unieke geschenken waaronder dienbladen of onderzetters met Delfts blauw of Amsterdams patroon. Een vogelhuisje, plantenhanger in de vorm van een klomp of knutselklompjes: waar kunnen we u of uw relatie blij mee maken? U vindt het allemaal bij De Hollandse Klompenwinkel.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »