Klompen met een boodschap

  • Geplaatst op
  • Door Jan van Erp
  • 0
Klompen met een boodschap

Klompen kunnen veel meer zijn als alleen houten schoenen om op te lopen. Tuurlijk kunnen ze gebruikt worden voor werken op het land, in de tuin of om boodschappen op te doen. Hiernaast kunnen klompen ook een boodschap overbrengen. Dit vraagt dan wel om een speciaal soort klomp. Een simpele houten klomp is leuk maar zal niet zozeer een boodschap overbrengen. Deze blog is er zodat u precies weet wat er mogelijk is.

Bedanken met houten draagklompen

Soms is het nodig om iemand te bedanken met meer als alleen maar woorden. Een uniek en goed doordacht cadeau is dan wel op zijn plaats. Je kunt dan allerlei souvenirs geven of zelfs met een prachtig paar klompen aankomen. Toch worden deze veel specialer wanneer u ervoor zorgt dat ze bij de ontvanger passen. Zo worden het pas echt klompen met een boodschap. Wat de boodschap is kunnen wij natuurlijk niet voor u bepalen en hier kunt u lekker creatief mee omgaan.

Jubileum klompen geven

Klompen bedrukken met een tekst naar keuze is mogelijk, maar misschien heeft u wel liever een bepaalde afbeelding. Klompen bedrukken met een eigen afbeelding heeft de reputatie vrij duur te zijn, maar die reputatie willen wij graag de wereld uit helpen. Klompen bedrukken met een leuke afbeelding voor een jubileum is bij ons dan ook niet alleen mogelijk op zeer korte termijn maar het hoeft ook nog eens niet veel te kosten. Wilt u met andere woorden ook klompen bedrukken voor een jubileum van één van uw vrienden of familieleden? Doe dit dan bij ons!

Het geven van een passend cadeau kan lastig zijn. Zeker als u elke keer origineel wilt zijn en iets met betekenis wilt geven is het iets waar goed over nagedacht moet worden. Klompen zijn altijd al leuk geweest om te krijgen en zeker als er echt gedachte in is gestoken om er een mooie boodschap bij te bedenken. U kunt het klein houden, kiezen voor een mooi gezegde of zelfs een foto die iets symboliseert.

Klompjes met een boodschap voor diverse doeleinden.

Het maakt voor ons niet uit welke boodschap u wilt overbrengen en wat voor soort klompjes u daarbij nodig hebt. Wie bieden allerlei opties aan waardoor u hiermee precies uw doel kunt bereiken. Klompjes met een boodschap zijn er voor iedereen. Wij bieden standaard varianten aan maar ook gepersonaliseerde klompjes zijn een optie. Verjaardag, reünie, bruiloft, geboortes en meer kunnen allemaal beter worden met een gepersonaliseerd cadeau wat echt een boodschap heeft.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »