Mijn eerste klompjes

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Mijn eerste klompjes

Als kraamcadeau of voor baby’s eerste verjaardag: mijn eerste klompjes zijn een bijzonder geschenk. Bij een geboorte krijgen de kersverse ouders veel babykleding cadeau. Ook aan speelgoed ontbreekt het niet. Met ‘mijn eerste klompjes’ geeft u iets unieks. We hebben geboorteklompjes in verschillende kleuren. Deze kunnen voorzien worden van naam en geboortedatum van het kind. Ook kunt u kiezen voor een mooie afbeelding. Alle klompjes zijn verkrijgbaar in de kleinste maten, geschikt voor kinderen van 12 tot 15 maanden uit. Dit is precies de leeftijd waarop het kind leert lopen.

Leuke klompjes als kraamcadeau

Klompen laten oude tijden herleven. Wist u dat vroeger hele gezinnen op klompen rondliepen? Het was dan ook het moderne schoeisel van die tijd. Tegenwoordig kunnen ouders uit allerlei schoenen voor hun kind kiezen. ‘Mijn eerste klompjes’ zijn bijzonder en uniek. Het is een aandenken aan de geboorte, het doopsel of de eerste verjaardag. Uiteraard kunnen deze klompjes ook als cadeau dienen bij iedere andere gelegenheid.

Als kraamcadeau laten de allereerste klompjes een diepe indruk achter. Kies uit babyroze of babyblauw, zachte pastelkleuren voor het jonge kind. De babyklompjes zijn verkrijgbaar in de Europese schoenmaat 19 tot en met 21. Heeft u een andere maat nodig, neem dan contact met ons op.

Naast babyroze of babyblauw heeft u ook de keuze uit blank gelakt, geel of wit. Wij voorzien de geboorteklompjes van een foto of tekst. De afbeelding kunt u aan ons doormailen. We garanderen een hoge kwaliteit. Zo maakt u de trotse ouders blij met ‘mijn eerste klompjes’ voor hun zoon of dochter.

Klompen met afbeelding van een dier

De meeste kinderen zijn gek op dieren. Maak ze blij met klompjes met afbeelding van hun lievelingsdier. Hier hebben we een ruime keus in. Wat dacht u van klompen met een afbeelding van een Shetlander, Belgisch trekpaard of haflinger. Ook hebben we prachtige afbeeldingen van diverse rassen honden of katten. Een bezoek aan de kinderboerderij is een geliefd uitje bij het jonge kind. Mijn eerste klompjes met een afbeelding van het favoriete boerderijdier hoort hierbij. Ook deze hebben we in diverse uitvoeringen waaronder het konijn, een biggetje of lammetjes. De houten klompen met dierenafbeelding zijn verkrijgbaar vanaf maat 22. Deze schoenmaat past uitstekend bij een kind van ongeveer 2 jaar oud.

Gekleurde klompen

Onze klompjes zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierbij kunt u kiezen uit de kleuren geel, rood, blauw, oranje of groen. Ook witte of zwarte klompen hebben we in ons assortiment. Kies voor naturel gelakt of een gedetailleerde afwerking. Mijn eerste klompjes met bies zien er wel heel bijzonder uit. Daarnaast kunt u kiezen uit een versiering van sterretjes, hartjes of een van de andere opdrukken.

Voetballiefhebbers, Koningsdagvierders of Hollandfans opgelet: we hebben mijn eerste klompjes in de kleur oranje. Deze zijn speciaal voor de Nederlanders voorzien van leeuw en Nederlandse vlag. Een Hollandser cadeau kunt u niet geven.

De kinderklompjes van De Hollandse Klompenwinkel zijn van een uitstekende kwaliteit. Hierbij letten we goed op de materiaalkeuze. De klompen zijn zorgvuldig afgeschuurd en met de hand afgewerkt. Het beschilderen gebeurt met hoogwaardige lak in diepe kleuren. Zo worden ‘mijn eerste klompjes’ optimaal beschermd tegen vocht. Daarnaast zijn ze eenvoudig schoon te maken. Verras vandaag nog uw eigen kind of iemand anders met mijn eerste klompjes.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »