Nieuw in ons assortiment; klompen fluitjes

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Nieuw in ons assortiment; klompen fluitjes

Om ervoor te zorgen dat u altijd wat leuks kunt vinden binnen ons assortiment wordt hier elke keer weer wat nieuws aan toegevoegd. Dit kunt u gebruiken of natuurlijk toevoegen aan uw verzameling met Hollandse spullen. Nieuw in ons assortiment is nu het klompenfluitje. Dit is precies zoals het klinkt, een fluitje maar dan met een leuk klein klompje erop. De klompen fluitjes zien er niet alleen hartstikke leuk uit maar kunnen ook nog eens gebruikt worden. Lees verder om meer te ontdekken over deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment.

Verschillende ontwerpen

Zoals je ziet met alle klompen zijn ook deze kleine klompjes op een fluit verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Dit maakt ze niet alleen leuk om te verzamelen maar zorgt er ook voor dat er zeker een optie tussen zit die u ook leuk vindt. Zo is er de bekende optie in het boerengeel maar ook in andere kleuren met een molen en tulpen erop. Er zijn niet zoveel kleuren verkrijgbaar van de klompen fluitjes als van de draagbare klompen maar misschien komt dat in de toekomst nog wel.

Ook in het Delftsblauw

Delftsblauw is iets wat veel mensen erg mooi vinden. Door het contrast in de kleuren, mooie opdrukken en het feit dat alles zo mooi bij elkaar past is dit erg leuk om in huis te halen. Daarom mag een Delftsblauw fluit klompje niet ontbreken uit ons assortiment. Deze past dan perfect bij de rest van jouw verzameling Delftsblauwe producten. Uiteraard hoeft u niks te verzamelen en kunt u dit fluitje ook gewoon aanschaffen omdat u het de mooiste van het stel vindt.

Een klompen fluitje gebruiken

Behalve schattig en leuk kunnen klompen fluitjes ook gewoon gebruikt worden in verschillende situaties. Dit maakt het een erg nuttig Hollands souvenirtje. Als uw kinderen buiten spelen en u wilt dat ze binnen komen; blaas op het fluitje. Als er een sportdag is met of zonder Hollands thema dan komt een klompen fluitje ook erg handig van pas en ziet er gewoon veel leuker uit als elke andere fluit. Zo zijn er verschillende situaties waarbij het hebben van een klompen fluitje erg handig van pas komt. Vertel ons in de reacties waarvoor u het leuke fluitje zou gebruiken!

Mooi in uw verzameling

Het verzamelen van Hollandse souvenirtjes en andere producten is erg populair. Deze kunt u erg mooi uitstallen in huis en de meeste zijn ook nog eens erg nuttig. Zoals u hierboven heeft gelezen kunnen klomp fluitjes gebruikt worden in verschillende situaties. Na het gebruik kunt u het fluitje weer terug leggen bij de rest van uw verzameling is deze weer compleet. Het leuke aan het verzamelen van dit soort kleine Hollandse souvenirtjes is dat het niet veel kost om eraan toe te voegen en dat er veel opties zijn waardoor u de verzameling heel groot kunt maken.

Bekijk de klompenfluitjes in ons assortiment

De klompenfluitjes die u vindt in ons assortiment zijn klein, leuk en nuttig. U kunt ze gebruiken maar ook gewoon de verschillende opties toevoegen aan uw verzameling. Als u slechts opzoek bent naar één fluitje dan zit er ook voor u een mooie optie tussen. Door de verschillende varianten is er voor iedereen een mooi fluit klompje verkrijgbaar. Bekijk ons assortiment en laat ons weten welk fluit klompje van Dehollandseklompenwinkel.nl u het mooist vindt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »