Nieuw! Klompen bedrukken met witte teksten en logo’s

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Nieuw! Klompen bedrukken met witte teksten en logo’s

Klompen bedrukken is voor ons niets nieuws. Sterker nog, we hebben al vele klanten blij gemaakt met een paar gepersonaliseerde klompen. Klompen met een eigen logo en/of tekst zijn eigenlijk ook één van de leukste producten uit onze webshop. We zien originele kunstwerken voorbijkomen waarbij klanten echt hun creativiteit gebruiken. Ieder product heeft dan ook een eigen, persoonlijk verhaal. Een verhaal dat wij vertalen in afbeeldingen en teksten die we op de klompen aanbrengen. Om de boodschap goed over te laten komen zijn de kleuren zeer belangrijk. Daarom hebben wij ons kleurenpallet uitgebreidt met de kleur wit. Deze neutrale, frisse kleur is erg leuk op donkere klompen.

Klompen bedrukken met witte logo’s

Houten klompen met logo zijn heel erg leuk om cadeau te doen. Er zijn genoeg momenten waarop u ze kunt geven. Bijvoorbeeld wanneer iemand een eigen bedrijf start, een mijlpaal heeft bereikt of wanneer u afscheid moet nemen van uw collega’s. Ook zijn ze erg leuk om te geven als relatiegeschenk. Dankzij onze nieuwe kleur komen de logo’s nu nog mooier uit. Vooral op een donkere kleur valt een wit logo natuurlijk direct op! Onze klompen zijn te bestellen in verschillende kleuren zoals geel, rood en blauw. Een opvallende kleur in combinatie met een witte bedrukking is natuurlijk heel erg gaaf! Houten klompen met een wit logo zijn ook echt blijvende cadeaus. De ontvanger zal uw gift op een leuke manier neerzetten of zelfs gebruiken. Natuurlijk is het ook geoorloofd om deze modellen voor uzelf te kopen!

Klompen bedrukken met witte teksten

Naast de logo klompen zijn de houten klompen met teksten ook echt heel erg leuk. Bovendien kunt u ook zeker uw creativiteit kwijt bij deze modellen. Regelmatig zien we klompen met een naam voorbijkomen. Harstikke handig natuurlijk! Want u raakt ze nooit kwijt. Maar u kunt ook kiezen voor een persoonlijke tekst. Bijvoorbeeld verjaardag- en gelukwensen of een grappige bijnaam. Ook deze klompen zijn in verschillende kleuren te bestellen, natuurlijk ook in combinatie met een witte tekst. De witte letters steken mooi af bij de donkere kleur waardoor de tekst nog meer opvalt. Bent u op zoek naar een origineel en blijvend cadeau? Laat dan uw klompen bedrukken met een witte tekst.

Inspiratie ideeën om uw klompen te bedrukken

Naast een standaard bedrijfslogo of namen en gelukwensen zijn er natuurlijk tal van andere ideeën om klompen te personaliseren. Kent u iemand die helemaal weg is van een bepaalde voetbalclub, een band of een automerk? Bestel dan klompen met het logo van die club, band of het merk. Met onze nieuwe witte kleur zijn er talloze mogelijkheden om klompen te personaliseren. Een foto hoort bijvoorbeeld ook bij deze mogelijkheden. Een leuker en persoonlijker cadeau bestaat er bijna niet. U merkt dat er heel veel mogelijk is. Gepersonaliseerde klompen zijn hierdoor zeker een persoonlijk en blijvend cadeau voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of bijzondere dagen zoals vader- en moederdag.

Bestel klompen met witte tekst of logo bij De Hollandse Klompenwinkel

De klompen met witte tekst of logo zijn heel gemakkelijk online te bestellen. U hebt de keuze uit verschillende kleuren. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor de kleuren van uw bedrijfslogo. Staat uw kleur er niet bij? Dan kunt u altijd een aanvraag bij ons doen. Nadat u de klompen online heeft besteld kunt u het logo naar ons doormailen. Wij gaan dan direct voor u aan de slag. De klompen worden voorzien van de kleur, tekst of het logo van uw keuze. Daarna lakken wij ze af waardoor ze lang mooi blijven. Klaar is uw cadeau van De Hollands Klompenwinkel! Wij wensen u veel plezier met het geven!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »