Nieuwe witte slofklompen met molen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Nieuwe witte slofklompen met molen

Het wordt steeds vroeger donker buiten en de temperaturen zijn ook niet meer zoals we gewend zijn. De herfst is in aantocht en na de herfst komt natuurlijk de winter. Deze seizoenen hebben één ding gemeen: het wordt kouder. Buiten wapenen we ons tegen de kou door een dikke jas en boots. Binnen kleden we ons ook wat warmer aan kruipen we onder een dekentje. Maar, soms heeft u toch behoefte aan wat meer warmte. Koude voeten zijn bijvoorbeeld heel erg vervelend. Gelukkig bieden pantoffels dan uitkomst. Pantoffels zijn verkrijgbaar in heel veel soorten en maten, van traditionele Spaanse sloffen tot geweldige leuke klompsloffen. Ja u leest het goed! Bij De Hollandse Klompenwinkel hebben we niet alleen houten klompen maar ook sloffen klompen. Waarom u deze echt moet hebben leest u in dit blog.

Waarom u deze sloffen echt moet hebben

Klompen zijn natuurlijk echte oer-Hollandse producten. Vroegen werden ze alleen gemaakt van hout, tegenwoordig zijn er klompen in diverse kleuren en materialen verkrijgbaar. Onze witte slofklompen met molen zijn ook een leuk voorbeeld van klompen in een nieuw jasje. De vorm van deze sloffen is gelijk aan die van traditionele klompen. De neuzen staan namelijk omhoog en de achterkant is wat lager. Het grootste verschil is natuurlijk het materiaal en toepassing. Deze sloffen in de vorm van klompen zijn gemaakt van heerlijk zacht materiaal. Dit materiaal warmt u voeten op en zorgt ervoor dat ze lang warm blijven. Natuurlijk zijn deze pantoffels bedoeld voor gebruik binnenshuis.

De praktische kant van sloffen klompen

Sloffen in de vorm van klompen zijn heerlijk om te dragen. Ze zijn warm en comfortabel. De witte slofklompen met molen van De Hollandse Klompenwinkel hebben echter nog meer voordelen. Ten eerste zijn de sloffen voorzien van een antislip laag aan de onderkant. U wilt natuurlijk niet uitglijden op een gladde ondergrond zoals vloeren van laminaat, natuursteen of beton. De pantoffels zijn dus zeker veilig in gebruik. Ten tweede kunnen de pantoffels zelfs in de wasmachine gewassen worden. De kans dat uw sloffen klompen vies worden is natuurlijk heel erg groot. U loopt per slot van rekening elke dag op een vloer die vies kan zijn. Door witte pantoffels te wassen in het wasmachine zijn ze gelijk weer zo goed als nieuw!

Klompsloffen om cadeau te doen

Heeft u een familielid, vriend of kennis in het buitenland wonen? Dan zijn de witte slofklompen met molen ook hartstikke leuk om cadeau te doen. De afbeelding van een molen in combinatie met de tekst “Holland” refereert natuurlijk aan ons mooie kikkerlandje. De pantoffels zijn dus ook erg leuk om als souvenirtje te geven aan iemand die oorspronkelijk niet uit Nederland komt. Bijkomend voordeel: de pantoffels zijn super licht van gewicht. U hoeft dus niet veel te betalen om het pakketje naar het buitenland te versturen. Ook kunt u de pantoffels zelf gemakkelijk meenemen in uw koffer.

Witte slofklompen met molen online kopen

Onze showroom is gevestigd in Waspik. Hier kunt u producten bekijken en ophalen. Heeft u niet de mogelijkheid om naar Waspik te komen of vindt u het gewoonweg te ver rijden? Dan kunt u onze witte slofklompen met molen ook online via de webshop kopen. Als de producten op voorraad zijn wordt uw bestelling binnen 1 tot 2 dagen geleverd. Verzenden is bovendien gratis vanaf € 50,-. Ook als u de sloffen klompen cadeau wilt doen is online bestellen natuurlijk een uitkomst. U bestelt en betaalt online maar laat het pakket op een ander adres bezorgen. Hierdoor komt de verrassing helemaal onverwachts voor de ontvanger! Er zijn dus genoeg redenen om deze heerlijk pantoffels te kopen, voor uzelf of een ander.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »