Originele Hollandse relatiegeschenken

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Originele Hollandse relatiegeschenken

Het geven van een relatiegeschenk is erg leuk en kan bijvoorbeeld zakenrelaties verbeteren. De presentjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten waardoor het toch elke keer weer anders is om te geven. Zo kunt u uitgaan van verschillende gelegenheden en het soort relatie wat u met iemand heeft voor het kiezen van een relatiegeschenk. Wij vertellen u uiteraard graag alles over het geven hiervan en wat uw opties allemaal zijn. Zo hoeft u er zelf niet lang meer over na te denken wat een leuk relatiegeschenk is.

Een klein herkenbaar geschenk

Het gaat er bij het geven van een relatiegeschenk niet altijd om dat het groot of duur is. Soms is een klein presentje wel op zijn plaats zonder dat u er een groot budget voor wilt vrijmaken. Wij hebben perfecte kleine presentjes welke leuk zijn om te geven. Denk aan een sleutelhanger met een klein klompje eraan. Deze kunt u ook nog laten personaliseren zodat direct zichtbaar is dat het van u afkomstig is. Ook kunt u een houten tulp cadeau geven. Deze staat op een voetje waar wederom uw logo op gedrukt kan worden. Zo zijn er nog meer leuke kleine relatiegeschenken die oer-Hollands zijn. U kunt bij ons veel producten laten personaliseren waardoor het een leuk aandenken aan u of uw bedrijf is.

Tulpen in een vaas geven

Naast de kleine presentjes zijn er natuurlijk ook wat grotere opties. Deze geeft u bijvoorbeeld op een jubileum. Tulpen in een vaas zijn hier een goed voorbeeld van. Het is een mooi cadeau wat er altijd goed uit zal blijven zien. U kunt de vaas laten personaliseren met uw logo waardoor er jaren later nog gezien kan worden van wie het relatiegeschenk is gekomen. Standaard bosjes bloemen worden erg vaak gegeven net als een fles wijn. Toch overtreft niks de echte originele relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben.

Een bijzonder cadeau

Het geven van een relatiegeschenk kan erg lastig zijn. Zeker als u elke keer origineel wilt zijn is het onwijs lastig. Zeker als mensen veel zakenrelaties hebben zij misschien al veel soorten geschenken gezien. Het is dan tijd om echt origineel te gaan doen. Hierbij kunt u denken aan een spaarpot in de vorm van een klomp. Hierop kunt u het logo van uw bedrijf laten drukken. Ook zal de ander het klompen vogelhuis vast nog niet in de tuin hebben hangen. Dit zijn originele Hollandse relatiegeschenken waarmee u de ander echt kunt verassen.

Een set samenstellen

Behalve het geven van losse relatiegeschenken kunt u hiervan ook pakketten maken. U doet hierbij verschillende leuke Hollandse producten bij elkaar. Hierdoor kunt u een echt origineel Hollands relatiegeschenk geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een mandje met daarin een tulp op voet, magneetklompjes, een flesopener en een sleutelhanger. Wat is er nou leuker als een mandje vol met originele Hollandse relatiegeschenkjes.

Waarom kiezen voor een origineel Hollands relatiegeschenk?

Er worden erg vaak geschenken uitgewisseld tussen bedrijven dat dit op zich niet bijzonder is. Toch kunt u zichzelf onderscheiden als bedrijf door te kiezen voor iets anders. Door er een gewoonte van te maken om Hollandse geschenken te geven zullen andere bedrijven bij het zien hiervan al aan u denken. Zelfs als u uw logo er niet op zou zetten kunnen anderen u herkennen. Uiteraard worden onze geschenken wel door meerdere bedrijven gegeven maar het komt absoluut niet zo vaak voor als wijn of bloemen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »