Bloggen met de Hollandse Klompenwinkel over houten klompen, houten tulpen en souvenirs

Robuuste houten klompen

Robuuste houten klompen

Denk je aan Holland dan denk je al snel aan windmolens, tulpen én klompen. Wij vertellen je graag wat meer over dit stukje cultuur-historisch erfgoed van Nederland. Bijvoorbeeld over hoe deze klompen gemaakt werden, hoe ze vroeger werden gebruikt én het tegenwoordige gebruik van klompen in Nederland. Lees verder om hierachter te komen.

Houten tulpen in een rieten mand

 • Geplaatst op
 • Door Jan van Erp
 • 0
Houten tulpen in een rieten mand

Het hebben van houten tulpen in huis is voor iedereen een goed idee, het heeft namelijk veel voordelen. Het brengt sfeer en kleur een ruimte in zonder dat u er echt wat aan hoeft te doen qua onderhoud. Ze hebben nooit water nodig en de kwaliteit blijft altijd goed. Het enige wat nodig is, is om ze eens in de zoveel tijd af te stoffen en dan zullen ze altijd mooi blijven. Houten tulpen zijn bij ons los aan te schaffen wat natuurlijk al erg leuk is. Wat ze nog veel leuke maakt is een bijbehorend rieten mandje waar een prachtig grote bos in past.

Zweedse klompen met een bloemetje

 • Geplaatst op
 • Door Jan van Erp
 • 0
Zweedse klompen met een bloemetje


Doorgaans worden klompen niet gezien als het meest vrouwelijke schoeisel. Toch is dat bij lange na niet altijd zo. Natuurlijk zijn er modellen die wat grover zijn en daardoor meer gekozen door mannen worden. Daarom willen wij in ons assortiment ook echt klompen aanbieden die speciaal voor dames zijn ontworpen. Dat is zeker goed terug te zien in de Zweedse klompen met een bloemetje. Door de lichte kleur en het bloemetjesmotief zien ze er vrouwelijk uit en dat terwijl het toch echte werkschoenen zijn. Er zijn onwijs veel redenen te noemen waarom u als dame zou kunnen kiezen voor deze prachtige Zweedse klompen.

Corsageklompjes in de mooiste kleuren

 • Geplaatst op
 • Door Jan van Erp
 • 0
Corsageklompjes in de mooiste kleuren

Een Hollands tintje toevoegen aan de outfit die u draagt is altijd leuk. U laat hiermee trots te zijn op ons mooie kleine landje. Corsageklompjes in de mooiste kleuren zijn een prachtige aanvulling op verschillende kledij en het maakt niet eens echt uit wat u draagt. Door het speldje kunnen de kleine klompjes altijd bevestigd worden. Zodra u de verschillende opties ziet die wij aanbieden zal u direct doorhebben waarom deze altijd goed te combineren zijn. Natuurlijk passen ze het leukst bij echt traditionele kledij waarbij dus ook echte houten klompen en een boerenzakdoek worden gedragen. Door de vele opties is het ook een echt leuk collectorsitem. Wij bieden ze met veel trots aan en hopen dat u ze met net zoveel trots zal dragen.

Nieuwe Hollandse sneeuwbollen

 • Geplaatst op
 • Door Jan van Erp
 • Geplaatst in sneeuwbol
 • 0
Nieuwe Hollandse sneeuwbollen

Wij hebben nieuw in ons assortiment de Hollandse sneeuwbol. Deze mag namelijk echt niet langer ontbreken uit ons assortiment. Ze zijn mooi, zien er gezellig uit en zijn een perfect souvenirtje. Daarom bieden wij deze nu ook aan in ons eeuwig uitbreidende assortiment. Voordat u overgaat tot de aanschaf hiervan vertellen wij u graag meer over dit leuke product. Het is namelijk zoveel meer als een souvenir wat u ergens in een winkeltje koopt en in de vensterbank neerzet. Een sneeuwbol of waterbol kan namelijk echt weer een beetje extra sfeer in een ruimte toevoegen waardoor er een meer Hollandse sfeer ontstaat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »