Praktische schoenklompen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Praktische schoenklompen

Een combinatie van de Oudhollandse klomp en een stevige schoen, dat is de schoenklomp. Klompen zijn al eeuwenlang erg populair. Zowel onder zakelijke als privé omstandigheden bieden schoenklompen een hoog draagcomfort. Dankzij de stevige zool ervaart u een goede grip op de ondergrond. Onze schoenklompen zijn gemaakt van PU rubber. Dit kent een hoge slijtvastheid en sterkte. Daarnaast is deze licht in gewicht en voordelig geprijsd.

Schoenklompen voor verschillende toepassingen

De schoenenklompen zijn ideaal voor professioneel gebruik. Binnen de agrarische sector zijn het populaire en makkelijke schoenen. Dankzij de eenvoudige in- en uitstap vergroot het de hygiëne binnen het bedrijf. Bovendien is het antislipprofiel zelfreinigend. Hiermee voorkomt u vervuiling van anderen werkruimtes. Dit geldt ook voor de sectoren verpleging, voedselindustrie en de schoonmaak. Daarnaast speelt veiligheid op de werkvloer een grote rol. De antislipzool voorkomt ongevallen tijdens werkuren. De losse binnenzool is verwisselbaar en het voetpad is orthopedisch gevormd. Het corrigeert de voet op verschillende plaatsen. Hierdoor kan er gedurende langere tijd op schoenklompen gelopen worden. Het voorkomt gezondheidsklachten als gevolg van het dragen van verkeerde schoeisel. Voor een veilige werkomgeving is de schoenklomp binnen veel branches onmisbaar.
 

In de thuissituatie draagt u de schoenklomp tijdens het tuinieren, klussen of huishoudelijke werkzaamheden. Dit schoeisel staat ook wel bekend als de tuinklomp. Schoenklompen zijn flexibel en bieden een groot gebruiksgemak. Dankzij het lichtgewicht voelt de schoenklomp zeer comfortabel aan.
 

Jolly schoenklompen van een uitstekende kwaliteit

Binnen ons assortiment vindt u de Jolly schoenklompen. Deze zijn van een uitstekende kwaliteit en bieden alles wat u van de professionele schoenklomp kunt verwachten. Hij is waterdicht en daarmee geschikt voor diverse werkzaamheden. De Jolly schoenklompen zijn afgeleid van de Oudhollandse houten klomp. Het gebruiksgemak van de houten klomp is samengebracht met het comfort van de schoenklomp. Kortom, de Jolly schoenklompen zijn geschikt voor alle situaties.
 

Schoenklompen van huidvriendelijk materiaal

De schoenklomp van PU rubber of polyurethaan kent vele positieve eigenschappen. Het PU rubber is een goed en voordelig alternatief voor leder. Het wordt ook wel plasticmateriaal genoemd. Het is slijtvast & sterk en heeft een hoge scheurweerstand. Hierdoor is het zeer geschikt als werkschoen. Daarnaast zijn de schoenklompen ondoordringbaar voor vocht. Het afspuiten van voertuigen, werken in de afwaskeuken of het lopen op vochtige grond heeft geen invloed op het materiaal. Zelfs bij lage temperaturen is het mechanisch sterk. Hierdoor kunnen schoenklompen ook in de winter gedragen worden. Om warm te blijven draagt u comfortabele wollen of Noorse sokken.
 

Schoenklompen van polyurethaan hebben een hoog dempend vermogen. Lopen op dit schoeisel voelt erg prettig aan. Bovendien ontstaan er geen vervelende bijgeluiden. Dit is ideaal binnen de gezondheidszorg of schoonmaak. Polyurethaan is ook nog eens huidvriendelijk. Zelfs voor mensen met een latexallergie is deze schoenklomp veilig te dragen. Bij de gevoelige huid kunnen synthetische vezels irritatie reacties opwekken.
 

Schoenklompen zijn onderhoudsvriendelijk. De waterafstotende eigenschap zorgt ervoor dat vocht niet naar binnendringt. De binnenzool is uitneembaar en uitwasbaar, de buitenzool is zelfreinigend en behoeft weinig onderhoud. Schoenklompen kunt u met een vochtige doek schoonmaken. Overtuigt van de vele voordelen van onze schoenklompen? Bij De Hollandse Klompenwinkel vindt u Hollandse kwaliteit tegen voordelige prijzen.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »