Souvenirklompjes in alle soorten en maten

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Souvenirklompjes in alle soorten en maten

Souvenirs kunnen een leuk aandenken ergens zijn wat je bijvoorbeeld koopt na een bezoek aan een bepaald dorp. Het zijn leuke kleine dingen die je ook heel goed kunt verzamelen waarbij je de verzameling langzaam kunt uitbreiden. Souvenirklompjes zijn te krijgen in allemaal verschillende maten en met leuke opdrukken. Hierover lees je wat later meer. Een verzameling souvenirklompjes kun je zo groot maken als je zelf wilt, doordat er zoveel varianten te krijgen zijn. U kunt deze verzameling mooi uitstallen in een vitrinekast of op een plank zodat iedereen uw verzameling kan bewonderen.

Soorten souvenirklompjes

Deze geweldige souvenirtjes zijn verkrijgbaar in erg veel soorten. Sommige soorten zijn praktisch en kun je gewoon gebruiken terwijl andere puur decoratief zijn. De ene verzamelaar zal zijn verzameling uitstallen en niet gebruiken om bijvoorbeeld een flesje te openen om beschadigingen te voorkomen terwijl de andere verzamelaar het juist erg leuk vindt om deze items te gebruiken waar ze voor bedoeld zijn en ze op deze manier te laten zien aan anderen, dat is maar net waar u zich prettig bij voelt.

Als eerste willen wij u vertellen over de praktische Hollandse souvenirtjes. In ons assortiment vindt u een kurkentrekker en flesopener met klompen, welke erg leuk zijn om op een feestje te gebruiken bij het openen van een heerlijke fles wijn of een lekker flesje bier. Dit is pas echt de oud Hollandse sfeer binnenbrengen bij uw feestjes. De borstelklomp die u bij ons vindt kunt u goed gebruiken in huis om eens lekker te schrobben, door de verschillende varianten zal het niet snel gaan vervelen om deze borstels te gebruiken. U hoeft uw sleutels nooit meer over het hoofd te zien door de prachtige klompen sleutelhangers. Hierdoor valt uw sleutelbos echt op tussen de andere spullen en hoeft u niet meer zo hard te zoeken. Het laatste product die wij benoemen in deze reeks is natuurlijk niet echt het laatste product praktische souvenirtjes, het zijn er nog veel meer die u allemaal kunt bekijken in ons assortiment. Het laatste product waar wij u op willen wijzen is geweldig voor iedereen die graag wil sparen. De klompenspaarpot is hier natuurlijk geweldig voor, deze klompen worden afgesloten met een slotje zodat echt alleen u de spaarpot kunt openen.

Uiteraard vindt u ook een aantal souvenirklompjes die net zo leuk zijn en die u net zo mooi uit kunt stallen voor iedereen om te bekijken. Met deze geweldige souvenirtjes kunt u alleen geen flessen openen of er geld in stoppen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de souvenirklompjes in alle verkrijgbare maten. De kleinste maat is 6cm en de grootste maat is 16cm, u kunt ze niet echt dragen maar u kunt wel alle varianten sparen en uitstallen in uw huis voor iedereen om te bewonderen.

Souvenirtjes bij Dehollandseklompenwinkel.nl

Wanneer u een leuk dorpje gaat bezoeken kunt u daar een leuke souvenir meenemen, vaak zijn dit soort winkeltjes toch wat beperkt in hun assortiment. Voor de echte verzamelaar en voor iedereen die echt aparte souvenirtjes wil aanschaffen is online kijken een hele goede optie. Ons assortiment is heel uitgebreid en u vindt hier alles wat u zich maar kunt wensen aan souvenirklompjes en meer. Alles van nuttige souvenirs tot de mooiste stukjes decoratieve nostalgie vindt u bij ons. Wanneer u kijkt naar uw verzameling is er altijd nog wel een klein plekje over voor nog een mooie toevoeging en zo kunt u blijven uitbreiden totdat u het genoeg vindt, als dat ooit zal gebeuren. De leukste souvenirtjes in alle soorten en maten vindt u in het assortiment bij Dehollandseklompenwinkel.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »