Typisch Nederlandse souvenirs

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Typisch Nederlandse souvenirs

Bent u op zoek naar typisch Nederlandse souvenirs, dan zit u bij De Hollandse Klompenwinkel goed. We hebben een groot assortiment draagklompen, souvenirklompen en geboorteklompjes. We hebben nog veel meer op het gebied van klompen, tulpen of Delfts blauw. Ook hebben we bijzondere relatiegeschenken in ons assortiment. Van geschenken tot souvenirs, voor ieder budget hebben we iets moois. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment en bekijk al onze souvenirs met een Nederlands tintje.

Draagklompen en gadgets

Klompen zijn typisch Nederlandse souvenirs. Ze zijn niet alleen erg geliefd bij toeristen, ook vele Nederlanders dragen ze graag. Op het werk of rondom de woning, klompen beschermen uw voeten tegen kou of tijdens uw werkzaamheden. Onze draagklompen zijn van een hoge kwaliteit en zorgvuldig afgewerkt. Hierbij heeft u de keuze uit ongelakte klompen of prachtig beschilderde exemplaren. Traditioneel geel met motief of in een opvallend kleurtje: deze houten klompen passen iedereen. Alle draagklompen zijn verkrijgbaar vanaf maat 36. Daarnaast is er de serie kinderklompen, verkrijgbaar vanaf maat 22. Op deze hebben we in een aantal prachtige uitvoeringen. Mooi om cadeau te krijgen op te geven: dat zijn typisch Nederlandse souvenirs.

Zoekt u andere typisch Nederlandse souvenirs met klompen, dan raakt u bij ons niet uitgekeken. Van geboorteklompjes tot klompen met gravering, we hebben het allemaal. Hiermee verrast u iemand op een geheel persoonlijke manier. Voeg een eigen afbeelding toe of kies voor een of gravering of beschildering met naam en geboortedatum. De geboorteklompjes zijn dan ook een aanrader als kraamcadeau. Overige klompgeschenken zijn tripklompen, souvenirklompjes of klomppantoffels. Waarmee kunnen we u helpen?

Houten bloemen

Ook onze houten bloemen zijn typische Hollandse geschenken. Nederland staat bekend om zijn tulpen. Bij ons heeft u de keuze uit prachtig beschilderde houten tulpen. Kies voor een enkele tulp van 34 of 20 cm hoog, of een compleet bosje. Erg decoratief op de salontafel of het dressoir. Deze typisch Nederlandse souvenirs zijn niet alleen een aanwinst voor uw eigen woning, ook maakt u hier een familielid of vriend blij mee. Kies voor een compleet geschenk met de houten tulpen in een vaas of pot. Vanaf juli 2007 zijn de houten rozen bij ons verkrijgbaar. Deze zijn prima te combineren met een van onze andere typisch Nederlandse souvenirs.

Bijzondere geschenken

Bij ons vindt u bijzondere geschenken voor groot en klein. De moderne cap is voorzien van het Amsterdams wapen, tulpen of andere bedrukking. Andere kenmerkende Nederlandse geschenken zijn de flesopener of kurkentrekker in de vorm van een klomp. Een heerlijk glaasje wijn met de gedachte aan Nederland, dat is optimaal genieten. Zoekt u kleine typisch Nederlandse souvenirs, dan vindt u deze in onze sleutelhangers, magneten of dasklompjes. Deze zijn ook ideaal om te versturen of als relatiegeschenk.

Speciaal voor bedrijven hebben we gepersonaliseerde souvenirs van Hollandse bodem. U kunt onze draagklompen, houten tulpen of sleutelhanger laten voorzien van bedrijfslogo. Ook kunt u bij de draagklompen kiezen voor een persoonlijke gravering. Daarnaast bieden we de cadeaubon aan, verkrijgbaar vanaf €10. Laat uw relatie zelf zijn of haar typisch Nederlandse souvenirs uitzoeken. We weten zeker dat u hier anderen blij mee maakt.

De Hollandse Klompenwinkel heeft voor iedere gelegenheid de mooiste typisch Nederlandse souvenirs. Ideaal voor een verjaardag, geboorte of jubileum. Verras ook eens iemand uit het buitenland met een van onze Hollandse geschenken. Hiermee zet u ons mooie Nederland op de kaart.

Reacties

 1. Marissa Schop Marissa Schop

  Beste meneer en/of mevrouw,

  Waarschijnlijk krijgt u vaak een verzoek om sponsoring, toch horen jullie echt op ons lijstje om op zijn minst een verzoek in te dienen. We kwamen direct op jullie website terecht bij het zoeken op google. Jullie producten zijn enorm favoriet bij ons! Wie zijn wij dan? Een Nederlandse school in Portugal, De Olijftak, www.snoal.info
  Al wonen we in Portugal, de Nederlandse taal en cultuur zijn voor ons enorm belangrijk.
  Onze huizen staan vol met Hollandse spullen, grappige items, rood-wit-blauw-oranje spullen en we eten nog heel graag hagelslag, peperkoek en Honiggerechten :-)
  Vandaar aan jullie de vraag, zouden jullie iets willen sponsoren om te verkopen op onze Hollandse kraam tijdens Koningsdag 28 april. Wij hebben dan een groot feest en alle opbrengsten komen ten goede aan de school.
  Misschien heeft u wat oudere artikelen staan die zelfs in de sales er niet meer uitgaan...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »