Boerenzakdoek met dasklompje dragen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Boerenzakdoek met dasklompje dragen

Een echt Hollandse look is niet compleet zonder boerenzakdoek met dasklompje. Dat betekent natuurlijk niet dat dit er altijd hetzelfde uitziet. Er zijn veel variaties mee te maken wat het leuk maakt om dit zelfs elke dag te dragen. Uiteraard wordt dit door de meeste mensen alleen nog maar gedragen met bepaalde gelegenheden zoals carnaval. Een boerenzakdoek met dasklomp wordt om de nek gedragen waarbij het klompje dan zorgt dat de zakdoek niet geknoopt hoeft te worden. Deze rijgt u namelijk door het gat heen waardoor de uiteindes bij elkaar blijven. Natuurlijk worden deze zakdoeken op nog veel meer manieren gedragen en gebruikt als alleen rond de nek.

Welke dasklomp kiezen

Om de boerenzakdoek rond de nek te houden wordt vaak een dasklomp gebruikt. Hier zit een gat in waar de uiteindes van de zakdoek doorheen worden gestoken. Het is niet alleen een efficiënt middel om tet gebruiken maar ziet er ook nog eens heel leuk uit. Er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen waardoor u deze kunt verzamelen en eens lekker mee kunnen afwisselen. Dasklompen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse opdrukken. Zo kunt u deze bijvoorbeeld laten matchen met de klompen aan uw voeten. Elke keer dat u een boerenzakdoek draagt zal u een dasklomp moeten kiezen voor die dag maar kiezen tussen alle leuke opties is haast onmogelijk.

Boeren zakdoeken in verschillende kleuren

Om het geheel nog interessanter te maken zijn de boerenzakdoeken verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor zijn ze makkelijker te combineren met klederdracht en het dragen blijft leuker met afwisseling. De rode variant is ook nog verkrijgbaar in een extra grote variant welke daarom makkelijker te dragen is als u een bredere nek heeft. Blauw en rood zijn kleuren die erg makkelijk combineren en de meeste mensen goed staan. Deze boeren zakdoeken zijn behalve met een dasklompje om de nek natuurlijk op veel meer manieren te gebruiken zoals op het hoofd of gewoon om uw neus mee te snuiten.

Elke Hollandse outfit compleet

Er zijn bepaalde gelegenheden zoals carnaval waarbij het extra leuk is om traditioneel Hollands gekleed te gaan met alles wat daarbij hoort. Zo dan ook de boerenzakdoek met een daslompje. U kunt van alles aantrekken maar zonder dit is de kledij gewoon niet echt compleet. Het leuke hieraan is dat het veranderen van het klompje al een wereld van verschil kan maken in de kledij. Zo kunt u het geheel neutraal houden met aan geschuurd dasklompje maar u kunt ook kiezen voor een mooi kleurtje zoals geel of rood.

Boeren zakdoek met dasklompje online bestellen

Het makkelijke aan het online bestellen van een dasklompje en boerenzakdoek is dat u een groot assortiment te zien krijgt op een overzichtelijke manier. De opties zijn makkelijk te bekijken en eenmaal in de winkelmand kunt u direct zien wat u eraan kwijt bent. U hoeft de deur niet uit voor de mooiste opties. U besteld en wij zorgen dat uw boeren zakdoek met dasklompje naar keuze zo snel mogelijk bij u thuis belanden. Dehollandseklompenwinkel.nl biedt veel opties aan zodat u met veel plezier elke keer traditioneel Hollands gekleed kunt gaan

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »