Creatief bezig zijn: knutselen met klompen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Creatief bezig zijn: knutselen met klompen

De mooiste creatief maken met Hollandse producten, leuk voor jong en oud. Knutselen met klompen is geschikt voor scholen, zorginstellingen en de dagopvang. Daarnaast is dit een leuke invulling voor een kinderverjaardag, workshop of feest. Knutselklompen zijn in verschillende afmetingen leverbaar waarbij u de keuze heeft uit blanke of gekleurde exemplaren. Alle knutselklompen zijn gemaakt van beukenhout en voordelig geprijsd.

De leukste ideeën met knutselklompen

Knutselen met klompen houdt iedereen bezig. Deze klompen zijn afkomstig uit de klompenfabriek en oorspronkelijk bedoeld voor de verkoop. Tijdens het productieproces kan er een fout optreden, waardoor de klompen niet meer geschikt zijn voor de consumentenverkoop. Kleine oneffenheden, scheurtjes of noesten pakken voor u positief uit. Deze klompen zijn namelijk nog uitstekend te gebruiken voor diverse knutselprojecten. Zelf beschilderen of versieren, plantenbakjes of een spaarpot maken, welke ideeën heeft u?

Knutselen met klompen is zeer geschikt voor dagverblijven of scholen met een Hollands thema. Daarnaast vormt het een uitdaging voor zorginstellingen en mensen met een beperking. De eigen fantasie loslaten op makkelijk te werken producten, geschikt voor alle leeftijden.

Kleine of grote klompen

Voor kinderen is het makkelijker om te werken met kleine knutselklompjes. Deze bieden we aan met een lengte van 6, 8 of 10 centimeter. Een leuk idee is het beschilderen of versieren van klompen naar aanloop van het sinterklaasfeest. Ook kunnen hier bootjes van gemaakt worden. Dit kan eenvoudig door aan de bovenzijde een gat te boren en hier een stok voorheen te steken. Dit vormt de mast; met een zelfgemaakt zeil is de klompboot compleet.

Zoekt u nog meer leuke ideeën voor knutselen met klompen? Laat de klompen beschilderen of versieren als dier, voertuig of vlag. Welk thema u ook kiest, de mogelijkheden zijn groot.

Zelf geboorteklompjes maken

Bij De Hollandse klompenwinkel vindt u originele geboorteklompjes. Gaat u liever zelf aan de slag, bestel dan de knutselklompjes van uw keuze. Beschilder deze met naam en geboortedatum van de baby, een originele cadeau is er niet.

Voor een jubileum of verjaardag gaat u creatief aan het werk met een uniek cadeau. We hebben knutselklompen in de maten 19 tot en met 48. Dit zijn tweede keus klompen die niet geschikt zijn om te dragen, maar zich wel uitstekend lenen voor de meest creatieve ideeën. Bekijk altijd onze huidige voorraad, deze kan regelmatig wisselen. U maakt een vogelhuisje, bloempot of gebruikt de klomp als cadeauverpakking: een geschenk waar iedereen blij van wordt.

U bestelt al een knutselklomp vanaf 90 cent, dat is lekker goedkoop! U ontvangt de klompen in een linker- of rechter uitvoering, ook kunnen we deze in paartjes leveren. Geeft u dit zelf even aan ons door? De gewone klompen zijn ongelakt, desgewenst kunnen we deze voorzien van grondverf. De gekleurde klompen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen waaronder geel, rood, oranje of zwart. Ook blank gelakt of baby blauw is mogelijk. We leveren alles op uw adres af, de levertijd bedraagt circa 3 tot 4 dagen. Knutselen met klompen begint bij De Hollandse Klompenwinkel.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »