De leukste kraamcadeaus

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
De leukste kraamcadeaus

Uw nicht, vriendin, zusjes of collega is zwanger! Dat is natuurlijk ontzettend leuk nieuws. U en de aanstaande ouders kunnen niet wachten tot het eindelijk zo ver. Na negen maanden dient de kleine spruit zich dan eindelijk aan. Een schattig klein jongetje of meisje. Iedereen zit natuurlijk op een roze of blauwe wolk en ook u wilt zo snel mogelijk langs gaan om dit wondertje vast te houden. Maar, wat neemt u mee op kraambezoek? De meest voor de hand liggende cadeaus zijn natuurlijk kleertjes. Maar dit is zo standaard en u weet ook niet wat de aanstaande ouders al hebben gehad. Wij van De Hollandse Klompenwinkel hebben wel een aantal ideeën voor de leukste kraamcadeaus. Heeft u namelijk wel eens gedacht aan geboorteklompjes? Waarom dit de leukste cadeaus zijn leest u verder in dit blog.

Waarom geboorteklompjes zo leuk zijn

We schreven het al eerder, babykleertjes worden vaak gegeven als kraamcadeau. Kleertjes zijn leuk maar ook een beetje standaard. Ook is het soms heel moeilijk om in te schatten wat de smaak van de jonge ouders is. Bovendien groeien kleintjes heel snel waardoor de nieuwe kleertjes vaak al snel te klein zijn. Een leuk alternatief voor babykleertjes als kraamcadeau zijn daarom de geboorteklompjes. Nu denkt u misschien: daar heeft een baby toch niks aan? Dat klopt gedeeltelijk. Baby’s kunnen natuurlijk nog niet lopen. Maar, klompjes zijn wel een heel leuk aandenken. Ze kunnen bewaard worden tot de kleine spruit wel kan lopen. En ook dan hoeven ze niet weggegooid te worden. Omdat de klompjes gemaakt zijn van hout kunnen ze eindeloos bewaard worden. En denkt u zelf eens na: misschien heeft u zelf ook nog wel een leuk item wat u kreeg na de geboorte. Zulke dierbare herinneringen zijn echt heel erg leuk om te bewaren.

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Klompjes geven als kraamcadeau is dus harstikke leuk. Dit komt niet alleen omdat ze later een dierbare herinnering worden voor de baby, maar ook vanwege de mogelijkheid om ze te personaliseren. Bij De Hollandse Klompenwinkel bieden we namelijk te mogelijkheid aan om de klompjes een persoonlijke touche te geven. Eerste kunt u kiezen tussen verschillende kleuren. Natuurlijk is er roze voor de meisjes en blauw voor de jongetjes. Ook zijn er andere kleuren zoals zwart of blank gelakt hout. Daarnaast kunt u voor de linker en rechtervoet een tekst invoeren. Dit kan bijvoorbeeld de naam en de geboortedatum zijn. Verder heeft u de mogelijkheid om een leuke afbeeldingen toe te voegen. Hiermee maakt u het gepersonaliseerde kraamcadeau helemaal compleet!

Maak kennis met de klomppantoffel

U heeft nu kennis gemaakt met de houten klompjes die voorzien kunnen worden van een eigen tekst en afbeelding. Maar we hebben nog veel meer leuke kraamcadeaus. Bij De Hollandse Klompenwinkel vindt u namelijk niet alleen klompen van hout maar ook van stof. En dan bedoelen we natuurlijk de klomppantoffel voor kinderen en baby’s. Deze modelletjes zijn echt super schattig om te zien en houden de voetjes van het kindje lekker warm. Natuurlijk zijn ook deze kraamcadeautjes verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.

De leukste kraamcadeaus bestellen

Cadeautjes zijn niet alleen heel erg leuk om te krijgen maar ook heel erg leuk om te geven. U zult de blijde gezichten zeker zien wanneer u met een kraamcadeau van De Hollandse Klompenwinkel aankomt. De klompjes van hout en stof zijn heel gemakkelijk online te bestellen. Als uw bestelling op voorraad is wordt deze al binnen 1 tot 2 dagen verzonden. Genoeg reden dus om ook nog eens voor uzelf rond te snuffelen in onze klompenwinkel! Ons assortiment is er namelijk voor kleine kinderen en volwassenen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »