De leukste Nijntje souvenirs voor de kleintjes

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
De leukste Nijntje souvenirs voor de kleintjes

In ons assortiment vindt u allerlei souvenirs van klein tot groot en nu gaan we het hebben over leuke souvenirs voor de kleintjes onder ons. Kinderen zijn vaak dol op leuke figuren zoals Nijntje en daarom hebben wij hier ook diverse producten van. Het is leuk om als cadeau te geven of om een leuke verzameling te beginnen voor uw kind. Wanneer kinderen deze souvenirs zien zullen ze hier direct dol op zijn. Niet alleen zijn deze souvenirs erg leuk voor kinderen, ze zijn ook nog eens te gebruiken wat het krijgen hiervan voor kinderen alleen maar leuker maakt.

Nijntje pantoffels

Er zijn uiteraard veel sloffen te krijgen met Nijntje erop. Maar hoe vaak komt u nou knaloranje klomppantoffels tegen met dit lieve kleine konijntje. Het zijn slofjes die er leuk uitzien en die de voetjes ook lekker warm kunnen houden. Kinderen kunnen hierop door het huis rennen en Nijntje rent overal mee naar toe. Souvenirs zijn dus niet alleen leuk om neer te zetten en zeker voor kinderen is het er leuk als ze hier ook nog wat mee kunnen. Deze prachtige slofjes zijn gemaakt voor de aller kleinste voetjes maar ook grotere kinderen kunnen hun voeten hier nog in warmen. Souvenirs met Nijntje erop zijn namelijk niet per definitie alleen voor de aller kleinste kinderen.

Beginnen met sparen

Dit is een souvenir met Nijntje erop wat echt goed is voor de toekomst van een kind. Het spaarpotklompje heeft een schattige uitstraling en zal daardoor makkelijk een mooi plekje krijgen in een kinderkamer. Hij kan namelijk op een leuke plek neergezet worden waar het kind hem goed kan zien. Zo kan er elke keer een centje ingegooid worden. Op deze manier kan een kind op een leuke manier leren sparen voor iets wat hij of zij wil. Behalve nuttig mag er natuurlijk niet vergeten worden hoe ongelofelijk schattig dit spaarpotje is.

Mee naar school

In ons assortiment hebben wij een souvenir met Nijntje erop die uw kind mee kan nemen naar school of thuis kan gebruiken bij het tekenen. Dit is namelijk een klein klompje die op de achterkant van een potlood geplaatst kan worden. Dit is een erg leuk hebbedingetje wat kinderen goed kunnen gebruiken. Met dit potlood zal een kind nog meer plezier krijgen in tekenen of het leren schrijven. Zoals de omschrijving bij het product zegt: "Een mooi stukje Nederlandse historie aangebracht op een potlood." Het is een erg leuk potlood waar elk kind erg blij mee zou zijn.

Konijnenklompen

Er is nog een product die niet genoemd is. Het is niet echt een souvenir en de opdruk is niet de officiële Nijntje maar het zijn toch wel hele leuke klompen met daarop een opdruk van een schattig konijn. Dit zijn klompen waar een kind echt mee kan lopen en hoe geweldig is het voor een kind om een paar eigen klompen te krijgen. Deze variant met het leuke konijntje erop horen eigenlijk niet thuis tussen de souvenirs met Nijntje maar zijn zo leuk dat ze niet overgeslagen mogen worden. Ze zijn geschikt voor kindervoeten vanaf maat 22 en dat betekend dat de kleinste kinderen hier al op kunnen rondbanjeren en helpen in de tuin.

Het geven van kleine souvenirs aan een kind kan een leuke manier zijn om ze te belonen met bijvoorbeeld een goede prestatie zoals een mooi rapport. De producten met Nijntje die u vindt in ons assortiment zijn uiteraard erg leuk en schattig maar hebben allemaal ook een functie. Deze souvenirs hoeft u niet ergens aan de kant te zetten waar ze stof gaan vangen. Wilt u een leuk souvenirtje geven, kijk dan eens naar deze leuke producten. De allerleukste souvenirtjes met een Hollands tintje vindt u uiteraard bij Dehollandseklompenwinkel.nl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »