De leukste souvenirs

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
De leukste souvenirs

Een souvenir is een aandenken aan de plaats waar u bent geweest. De leukste souvenirs komen uit Nederland, dat kunnen veel toeristen beamen. Typisch Hollandse souvenirs en geschenken zijn klompen, Delfts blauw en alles wat met molens en tulpen te maken heeft. Niet alleen leuk om zelf te verzamelen, ook maakt u hier iemand anders blij mee. Als relatiegeschenk, voor een verjaardag of bijzondere gelegenheid: heeft u al een keuze kunnen maken?

Houten klompen in verschillende uitvoeringen

Nederland staat bekend om zijn houten klompen. Van oorsprong werden deze door heel Europa gedragen, maar met name door het Nederlandse handelsvolk wereldwijd verspreid. Houten draagklompen zitten comfortabel en isoleren uitstekend. Daarnaast zijn het officiële veiligheidsschoenen tijdens werkzaamheden en klussen rondom het huis. We hebben een ruim assortiment houten klompen in verschillende maten, kleuren of met afbeeldingen. Ook vindt u bij ons een verrassend assortiment kinderklompen en tripklompen. Zoekt u unieke klompen, laat deze dan bedrukken met eigen foto, logo of tekst. De houten klompen zijn volgens traditie mooi afgewerkt en afkomstig van de klompenfabriek.

Voor binnenshuis bieden we warme klomppantoffels. Deze zijn verkrijgbaar vanaf maat 16, oplopend tot en met maat 47. Kies uit een van de vrolijke kleuren waaronder rood, blauw of geel. Alle klomppantoffels zijn voorzien van antislip zool en afbeelding met Hollands thema. U heeft tijdens de wintermaanden nooit meer last van koude voeten.

De leukste souvenirs in het voorjaar

Een bosje voorjaarsbloemen doet het altijd goed. Verras uzelf of iemand anders met houten tulpen, de leukste souvenirs van Hollandse bodem. Hierbij heeft u de keuze uit losse tulpen, boeketjes of tulpen in een vaas of pot. Voor op de vensterbank hebben we de leukste souvenirs, grappige tulpen op voet of in een pot. Bent u helemaal weg van onze tulpen, neem dan zeker een kijkje bij de diverse gadgets waaronder de flessenopener of sleutelhanger.

Delfts blauwe souvenirs

Delfts blauw hoort bij Nederland, en daar zijn we trots op. De mooiste souvenirs zijn voorzien van de kenmerkende blauw witte bedrukking. Kleine klompjes, een kurkentrekker of handige voorraadpot, alles is prachtig afgewerkt in authentieke stijl. Dit zijn prachtige artikelen om uw verzameling mee uit te breiden, maar ook om anderen kennis te laten maken met de Hollandse tradities. Laat zien dat u trots bent op Holland met een van de leukste souvenirs.

Voor een verjaardag of bijzondere gelegenheid

Bent u net zo trots op Nederland als wij? We hebben de leukste souvenirs voor u verzameld, bij ons komt u echt ogen tekort. Voor een verjaardag of bijzondere gelegenheid zoekt u een origineel cadeau. Die vindt u bij De Hollandse klompenwinkel, aanbieder van klompen tot Hollandse houten puzzels. Speciaal voor kinderen hebben we de klompen puntenslijper, potlood met klompje of educatieve puzzels. Een volwassene verblijdt u met een plantenhanger, vogelhuisje of dienblad. Maar we hebben nog veel meer in onze webshop! Bekijk zelf al onze artikelen en ontdek de leukste souvenirs voor hem en haar.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »