De top 10 klompen van De Hollandse Klompenwinkel

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
De top 10 klompen van De Hollandse Klompenwinkel

Het aanschaffen van echte Hollandse klompen staat gelijk aan het aanschaffen van een stukje nostalgie. Nederland staat bekend om molens, kaas en natuurlijk klompen! Hoe leuk is het dan ook om uw eigen klompen in huis te hebben. Wij hebben voor u een top 10 leuke klompen samengesteld voor u, zodat u kunt zien dat er voor iedereen en elke gelegenheid een geweldig paar klompen is.

 1. Op nummer 1 staan de klompen met logo. Dit zijn geweldige klompen waar u het logo van uw eigen bedrijf op kunt laten maken. Ze zijn leuk om neer te zetten op kantoor maar natuurlijk ook om als cadeau te geven aan uw zakenrelaties. Het zijn originele houten klompen maar dan gekenmerkt met uw eigen logo.
 2. Houten klompen met een foto als opdruk. Dit kan een leuk geschenk zijn voor allerlei gelegenheden. Van geboortes tot verjaardagen, het maakt niets uit. Deze gepersonaliseerde klompen zullen bij iedereen goed in de smaak vallen. Het is een origineel cadeau wat iemand dus niet snel zal verwachten en u hoeft niet bang te zijn dat de ontvanger ze al heeft staan.
 3. De derde soort klompen kun je ook personaliseren, dit zijn namelijk de klompen met tekst. U kunt op beide klompen een leuke boodschap schrijven. Ook kunt u uw naam erop zetten zodat u zeker weet dat niemand er met uw klompen vandoor zal gaan.
 4. Wietklompen zijn superleuke klompen met de opdruk van een wietblad. Dit is nog zoiets waar Holland om bekend staat en hoe leuk is het dan om hier een paar klompen van te hebben staan in uw huis.
 5. Een hele schattige nummer 5 zijn de kinderklompen met hartjes. Deze kunt u bestellen in diverse kleuren en zijn een perfect geschenk om te geven aan een kind. U zult een kind heel blij maken als u dit geeft als geschenk en vooral als u ze ook nog eens besteld in de lievelingskleur van het kind.
 6. De houten kinderklompen met sterretjes zijn nummer 6 in onze top 10. Dit zijn stoere klompen die u ook kunt bestellen in wel 6 verschillende kleuren. Zo slaat u de plank nooit mis met deze stoere kinderklompen.
 7. Een terechte nummer 7 in deze lijst zijn de klompen die echte nostalgie uitstralen. Namelijk de houten klompen met molen. Deze klompen hebben een echte Hollandse uitstraling komen in verschillende varianten. Deze houten klompen nemen u haast mee terug in de tijd.
 8. Onbewerkte houten klompen, recht uit de fabriek. Dit omschrijft de nummer 8 in deze lijst en dit zijn de blanke klompen. Is: ”Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg” nou uw lijfspreuk, dan zijn blanke klompen echt voor u weggelegd!
 9. Warm in de winter, koel in de zomer en ook het uiterlijk van een traditionele klomp. Dit omschrijft de Hollandse gelakte boeren klompen. Heerlijke klompen om bijvoorbeeld lekker mee in uw tuin te werken.
 10. Als laatste op deze lijst staan de luxe klompen. Het is dankzij de prachtige opdruk net alsof u uw beste schoenen draagt maar dan met het comfort van klompen. Deze klompen lopen heerlijk en zijn netjes afgewerkt.

De beste klompen staan in de top 10!

Wij hopen dat u met deze top 10 een beetje kunt zien wat voor geweldige klompen wij allemaal te bieden hebben. Of u nou de klompen voor uzelf, uw kinderen of misschien wel voor zakenrelaties aanschaft maakt niet uit. Alles is mogelijk met klompen van Dehollandseklompenwinkel.nl. Er zijn voor elke gelegenheid wel leuke klompen te vinden. De kwaliteit en het comfort van de klompen zullen u nog verbazen maar u zult ook direct begrijpen waarom deze altijd zo populair zijn geweest bij onze boeren.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »