Een Hollandse kerst met houten tulpen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Een Hollandse kerst met houten tulpen

Met de kerst voor de deur is het altijd weer de vraag: welke kerst versiering gebruikt u? De winkels liggen vol met standaard kerst versieringen, maar u wilt dit jaar echt iets anders. Een Hollandse kerst sfeer creëert u met onze houten tulpen. Hoewel de tulp van oorsprong niet uit Nederland komt, staat ons land wel bekend om deze bloembollen. Nederland is een van de belangrijkste exportlanden. Zegt u Holland, dan zegt u automatisch ook tulp. De houten tulpen zien we als decoratie vaak in woonkamer, in bedrijfspanden en zelfs onder de overkapping of in de tuin. Het interieur of de inrichting ziet er gelijk veel vrolijker uit. Gebruikt u houten tulpen ook als kerst decoratie, dat is pas een Hollandse kerst.

Sfeervolle kerst, maar ook de rest van het jaar

De meest populaire kleuren met kerst zijn groen en rood. Deze vindt u ook terug in onze originele houten tulpen. Uiteraard zijn ze in nog veel meer kleuren leverbaar. Prachtig afgelakt en altijd mooi van kleur. Combineer de houten tulpen met traditionele kerstversiering, kerstfiguren of nep sneeuw. Bent u in het bezit van een kerststal? Ook hier kunt u creatief mee zijn. Tover deze om tot een echt Hollandse kerst stal. Het lijkt misschien vreemd om deze bloemen in de winterperiode neer te zetten, maar niets is minder waar. Tegenwoordig komen de tulpenbollen steeds vroeger in het jaar de grond uit. Bovendien maakt u van een van oorsprong Amerikaanse kerst een Hollands kerst, geheel in eigen stijl.
 

Het hele jaar door de natuur in huis

We zijn allemaal dol op de natuur: dit geeft ons een goed gevoel. Denk maar eens aan het vroege voorjaar wanneer de vogeltjes fluiten en de eerste tulpen hun kopjes boven de grond uitstekend. De Hollandse klompenwinkel heeft een ruim assortiment houten tulpen, voor kerst of gewoon omdat het kan. Zowel op voet, in een vaas, als bosje of los. De losse tulpen zijn in lengtes van 20 en 34 centimeter verkrijgbaar. In een vaas of pot staat niet alleen mooi op uw dressoir of salontafel, maar is ook een origineel Hollands cadeau voor iemand anders. Verras hier uw buitenlandse vrienden of zakenrelaties mee.
 

Online houten tulpen bestellen

Voor kerst, om het aankomend voorjaar te vieren of om uw huis sfeervol in te richten. Begin vandaag nog met het bestellen van houten stevige tulpen. De Hollandse klompenwinkel biedt deze in veel verschillende kleuren aan. Maak een vrolijk geheel met verschillende kleuren of kies voor één kleur, die uitstekend op uw inrichting aansluit. Een enkele tulp op de vensterbank staat altijd in het zicht. Bestel de mooiste houten tulpen online bij de Hollandse klompenwinkel.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »