Een origineel Hollands bedankje

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Een origineel Hollands bedankje

Een bedankje geven kunt u doen bij allerlei gelegenheden. Als u geholpen bent met een verhuizing, bij een bruiloft of om te bedanken voor de mooie dag of als u ergens stopt met werken. Een bedankje hoeft niet groot te zijn maar wordt vaak toch erg op prijs gesteld, omdat de ander zich dan gewaardeerd voelt. Het kan lastig zijn om iets te vinden wat leuk en origineel is en wat voor de ander echt leuk is om te krijgen. Ins ons assortiment zijn er een aantal producten die erg leuk zijn om te geven als bedankje om mee te laten zien dat u waardeert wat de ander voor u heeft gedaan.

Sleutelhanger als bedankje

Wat wij vaak zien is dat mensen een leuke sleutelhanger geven als bedankje. Dit is een kleinigheidje maar wel erg leuk om te krijgen en de ander kan het altijd bij zich dragen. Wat een sleutelhanger als bedankje zo leuk maakt is dat u precies de sleutelhanger kunt kiezen die bij een bepaald persoon past. Wanneer u bijvoorbeeld uw collega’s gaat bedanken voor de fijne samenwerking, wordt het al snel onpersoonlijk als iedereen precies hetzelfde krijgt. Als u iedereen zich echt bijzonder wilt laten voelen kunt u uit het ruime assortiment voor iedereen een eigen variant kiezen. Als u iemand gaat bedanken die gek is op de kleur roze is kunt u een heel andere sleutelhanger geven als die u zou geven aan een persoon die dol is op delftsblauw. Door uw bedankjes hierop af te stemmen wordt dit kleinigheidje veel meer als alleen een klein sleutelhangertje, het wordt zo een persoonlijk bedankje en laat zien dat u erover heeft nagedacht.

Een praktisch bedankje

Een ander populair bedankje is de flessenopener. Behalve een leuk dingetje is hij ook nog eens erg bruikbaar in huis. Net als met de klompjes kunt u voor iedereen die u wilt bedanken een flessenopener uitkiezen die bij diegene past. Wat een flesopener als bedankje nou zo leuk maakt is dat hij niet opzij gelegd wordt in een la die nooit open gaat. Steeds als er een flesje geopend wordt komt de flessenopener tevoorschijn die u heeft uitgekozen. Een bedankje die gebruikt kan worden voor een praktisch doeleinde is erg leuk voor de ander om te krijgen. Een standaard flesopener is erg saai maar een flesopener uit ons assortiment is verkrijgbaar in allerlei vormen en kleuren waardoor u iedereen die u wilt een eigen bedankje kunt geven.

Met een leuke Hollandse sleutelhanger of flessenopener zit u altijd goed. Deze bedankjes worden niet voor niks steeds populairder om te geven. Het is een bedankje die de ander niet snel zal verwachten en dat maakt het geven hiervan juist zo leuk. U kunt de keuze die u maakt afstemmen op de persoon waaraan u het gaat geven. Een sleutelhanger en flessenopener zijn geen dingen die in een rommel lade verdwijnen en daar over een aantal jaar weer tevoorschijn komen. De sleutelhanger kan altijd meegedragen worden aan een sleutelbos en de flessenopener ligt altijd klaar om flesjes te openen wanneer di nodig is. U geeft dus een leuk cadeau waar de ander ook nog eens wat aan heeft. Wilt u ook een uniek en leuk bedankje geven, overweeg dan een leuke Hollandse sleutelhanger of flessenopener. U vindt hiervan erg veel verschillende varianten bij Dehollandseklompenwinkel.nl, zodat u uw bedankje altijd kunt afstemmen op de persoon die hem gaat krijgen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »