Geboorteklompjes als kraamcadeau

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Geboorteklompjes als kraamcadeau

Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Geboorteklompjes zijn leuk om te geven en te krijgen. Bij De Hollandse Klompenwinkel vindt u de leukste kraamcadeaus voor jongens en meisjes. We hebben diverse vrolijke geboorteklompjes in ons assortiment. Hiermee verrast u de nieuwe ouders op een bijzondere manier. Unieke geboorteklompjes doen het altijd goed als kraamcadeau. Deze zijn verkrijgbaar in babyroze, babyblauw of blank gelakt. De klompjes zijn souvenirklompjes en hebben een totale lengte van 14 centimeter. Hierop kunnen we de naam van de baby en geboortedatum plaatsen. Ook kunnen we een afbeelding toevoegen. Zo is het mogelijk om het geboortekaartje op de klompjes terug te laten komen.

Geboorteklompjes met foto of tekst

Binnen de categorie geboorteklompjes hebben we nog veel meer in ons assortiment. Wat dacht u van originele draagklompjes, verkrijgbaar in de oorspronkelijke kleuren. Traditionele boerenklompen werden van oorsprong in een gele kleur gelakt. Deze zijn verkrijgbaar als vrolijke geboorteklompjes. Laat hier de naam en geboortedatum op drukken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een vrolijke afbeelding of foto toe te voegen. Op deze manier schenkt u de kersverse ouders een uniek kraamcadeau. De geboorteklompjes zijn ook verkrijgbaar in blank gelakt, roze of blauw. Daarnaast kunt u kiezen uit klompjes met decoratie. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, babyblauw en babyroze. Draagklompjes worden geleverd in de Europese schoenmaat 19, 20-21 of 22-23.
 

Baby's eerste klompen

Jong geleerd is oud gedaan. Baby’s eerste klompjes zijn verkrijgbaar in de kleuren rood en blauw. Ze zijn prachtig afgewerkt en voorzien van een glanslak. Op de klompjes bevindt zich een afbeelding van een baby. Vrolijke klompjes voor hem of haar, deze klompen zijn geschikt voor peuters. Niet alleen leuk als kraamcadeau, maar ook voor baby’s eerste verjaardag. De draagklompen worden geleverd in maat 20-21. Dit komt overeen met een leeftijd van 10 tot 14 maanden.
 

Heerlijk zachte en warme klompenpantoffels

Verras de ouders met originele en vrolijke klomppantoffels. Dit zijn sloffen in de vorm van een klompje. Deze zijn verkrijgbaar in de kleuren babyroze en babyblauw. Ze zijn voorzien van een zachte voering en afgewerkt met nep bont. De slofjes hebben een van de liefste opdruk die ouders zich kunnen wensen. Op één klomppantoffel staat: ‘I love mama’ en op de andere ‘I love papa’. Deze schattige klomppantoffels houden baby’s voetjes heerlijk warm. De klomppantoffels zijn voorzien van nopjes op de zool. Dit zorgt voor een goede grip op de ondergrond. Een zeer leuk kraamcadeau, maar ook een mooi cadeau voor het doopfeest.
 

Spaarpotklompje in verschillende kleuren

Zoekt u een leuk kraamcadeau dat niet vaak wordt gezien? Dan scoort u met de spaarpotklomp goed. Deze is verkrijgbaar in de kleuren geel, groen, rood, oranje en wit. Desgewenst kunt u kiezen voor een afbeelding met Nijntje. Dit wereldberoemde konijn is erg geliefd bij dreumesen en peuters.
 

Kinderen kunnen niet vroeg genoeg beginnen met sparen. Hierdoor leren ze snel met geld om te gaan. Het spaarpotklompje is afsluitbaar en voorzien van een slotje met twee sleutels. De spaarpot is 15 centimeter lang. Om dit cadeau uniek te maken laat u er de naam en desgewenst geboortedatum opdrukken. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een afbeelding, foto of afdruk van het geboortekaartje. Geboorteklompjes zijn het leukste Nederlandse kraamcadeau.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »