Geboorteklompjes maken een leuk en origineel kraamcadeau

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Geboorteklompjes maken een leuk en origineel kraamcadeau

Hoe leuk is het om na de geboorte van een baby op kraambezoek te gaan en een leuk cadeau mee te nemen wat nog niet gegeven is. Ouders kennen vaak het vaste riedeltje aan kraamcadeau ’s wel en daar hoeft u uiteraard niet aan mee te doen. Dit zijn meestal kleertjes en knuffeltjes, hier is niets mis mee al loopt u wel de kans iets te geven wat de nieuwe ouders al hebben. Door te kiezen voor iets als geboorteklompjes weet u haast zeker dat de nieuwe ouders dit nog niet gezien hebben, tenzij de ouders toevallig klompen verzamelaars zijn. Wij bieden een ruim assortiment geboorteklompjes aan zodat er voor elke baby een leuk paar klompjes tussen zit. U zou haast willen dat u zelf weer een baby was.

Draagbaar of decoratief

Een baby gaat natuurlijk niet rondlopen op houten klompen. Toch is dit een erg leuk cadeau om te geven. Dit zijn klompen die de ouders bijvoorbeeld in de babykamer kunnen neerzetten. U kunt de naam en geboortedatum hierop laten drukken en u kunt ook nog eens een leuke afbeelding kiezen die past bij de baby of iets waarvan u zeker weet dat de ouders het leuk zullen vinden. Geboorteklompjes zijn niet zomaar een cadeau wat iedereen had kunnen geven maar het laat zien dat u echt iets persoonlijks wilde geven. Bij de geboorteklompjes in ons assortiment hebben wij ook slofjes in de vorm van klompen. Hiermee blijven babyvoetjes lekker warm, wat erg belangrijk is. Dit is een leuk en nuttig cadeau waar de ouders ook om zullen kunnen lachen. Als ze nog niet passen staan ze ook erg leuk in de babykamer als decoratie, wat dit tot een perfect cadeau maakt dat niet in de weg zal liggen.

Voorbereid bij een verassing

Het gebeurt tegenwoordig weer steeds meer dat ouders zich willen laten verassen door het geslacht van de baby. Dit betekent dus dat ook u van tevoren niet weet of u voor een jongen of meisje moet gaan shoppen. Met de geboorteklompjes uit ons assortiment is dit geen enkel probleem. Behalve de roze en blauwe klompen hebben wij in ons assortiment ook klompen die wat neutraler van kleur zijn. Zo zijn de knaloranje Nijntje klomppantoffels een geweldige optie als u een cadeau wilt geven wat de babyvoetjes lekker warm houdt. De gele spaarpotklomp is ook een erg leuke oplossing, u kunt hier de naam van de baby op laten zetten en alvast de eerste centjes in stoppen. De geboorteklompjes zijn ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld rood en donkerblauw, omdat er ook ouders zijn die helemaal niet zo dol zijn op baby roze of babyblauwe accessoires.

Het geven van een origineel cadeau wordt tegenwoordig steeds lastiger. Doordat iedereen toegang heeft tot het internet worden de kraamcadeau ’s steeds gekker. Het hoeft voor u echter niet moeilijk te zijn om met een origineel cadeau aan te komen als u ervoor kiest om geboorteklompjes te geven. Uiteraard zijn hier ook leuke pakketten mee samen te stellen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een grote luiertaart met daarbovenop de geboorteklompjes. Dit is een echt twee vliegen in een klap cadeau. Er valt niet aan te twijfelen dat wanneer u op kraamvisite gaat, geboorteklompjes het perfecte cadeau zijn om te geven. De leukste geboorteklompjes voor jongens, meisjes en bij een verassing vindt u hier bij Dehollandseklompenwinkel.nl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »