Haal het voorjaar in huis met houten tulpen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Haal het voorjaar in huis met houten tulpen

Tulpen en Holland zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wereldwijd staat Nederland bekend om de tulpenbollen. Jaarlijks komen toeristen de tulpenvelden bekijken, vooral die langs de duinen van Zuid-Holland. In Flevoland zijn de meeste tulpenvelden te vinden. Het klimaat van Nederland leent zich uitstekend tot het kweken van tulpen. Een bosje tulpen haalt het voorjaar in huis. Helaas blijven echte tulpen niet lang mooi. Met houten tulpen geniet u het hele jaar door van deze mooie voorjaarsbloemen.

Houten tulpen in de woonkamer

Het nieuwe binnen is buiten. Graag halen we ook de natuur naar binnen. Met houten tulpen richt u uw woonkamer sfeervol in. Een bosje tulpen op de salontafel en een enkele tulp in vaas op het dressoir, de tulp op houten voet staat ook mooi op de vensterbank. Met wat creativiteit komt uw interieur tot leven. Bij De Hollandse Klompenwinkel vindt u een groot assortiment houten tulpen. Wij brengen u graag op het juiste idee.
 

Tulpen in een vaas of pot

Met de tulpen in een vaas krijgt uw interieur kleur. Kies voor gemengde kleuren, eenzelfde kleur of stel zelf een bosje samen. Tulpen in vaas zijn verkrijgbaar in de Delfts blauwe vaas of glazen vaas. Hierbij heeft u de keuze uit een groot boeket of smal vaasje met drie tulpen. Deze vaasjes staan zeer mooi op de keukentafel, salontafel maar ook in de hal.
 

De tulpen in pot zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Het aardewerk potje bevat een enkele tulp: leuk op een bijzettafeltje, de vensterbank of naast een fotolijstje. U krijgt het echte lentegevoel met deze houten tulpen.
 

Tulp op blad of voet

Bijzonder is de tulp op een blad. Deze heeft een hoogte van 14 centimeter en zet u op de kast, de vensterbank, in de keuken, de hal of de slaapkamer. Overal in huis wordt het voorjaar met deze houten bloemen. Kies uit echte voorjaarskleuren waaronder oranje, geel of roze. Ook voor neutraal wit kunt u bij ons terecht.
 

De tulp op voet is vooral leuk om cadeau te geven. Op de voet staat de tekst Amsterdam. Een mooi geschenk voor inwoners van Amsterdam, maar ook voor mensen die de hoofdstad een warm hart toedragen. Bent u zelf eens in Amsterdam geweest, dan mag dit product niet aan uw souvenirs collectie ontbreken. Ook de tulp op voet is verkrijgbaar in een aantal glansrijke kleuren. Zo kunt u de tulp goed afstemmen op uw interieur of favoriete kleur.
 

Het hele jaar lente in huis

Met houten tulpen geniet u het hele jaar van de lente. Bovendien is dit ook nog eens kostenbesparend. U hoeft geen nieuw boeket bloemen te kopen, het houten boeket blijft altijd even mooi. Deze bloemen zijn prachtig gelakt en tot in detail afgewerkt. Niet alleen leuk voor uw woonkamer, keuken of slaapkamer maar ook voor het kantoor. Geef ook eens een bosje houten tulpen cadeau. Voor een verjaardag of jubileum, deze voorjaarsbloemen hebben een zeer lange levensduur. Dat is nog eens een originele verrassing. Zoekt u nog meer inspiratie of wilt u vandaag nog het voorjaar in huis halen? Bekijk ons compleet assortiment houten tulpen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »