Het Hollandse puzzelplankje

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Het Hollandse puzzelplankje

Een houten puzzelplankje is een prachtig cadeau voor kinderen van 1 tot 4 jaar oud. Al spelenderwijs leren ze zich goed ontwikkelen. Met het Hollandse puzzelplankje maakt het kind op een leuke manier kennis met Hollandse tradities. Ook leuk voor kinderen uit het buitenland of geëmigreerde kinderen. Daarnaast is dit speelgoed eenvoudig mee te nemen op vakantie. Het leukste puzzelplankje is verkrijgbaar bij De Hollandse Klompenwinkel.

Hollandse houten puzzels

Kinderen zijn dol op puzzelen. Het biedt een nieuwe uitdaging thuis of op het kinderdagverblijf. Het Hollandse puzzelplankje is gemakkelijk afwasbaar en veilig voor kleine kinderen. Het bevat geen kleine onderdelen en is van een stevige kwaliteit. Dit speelgoed wordt aanbevolen voor kinderen van 1 tot en met 3 jaar oud. Op deze leeftijd hebben ze nog niet alles onder controle en behoefte aan veilig speelgoed.

Het houten Hollandse puzzelplankje is voorzien van verschillende puzzelstukjes met nopjes. Het jonge kind kan hiermee de puzzelstukjes eenvoudige vastpakken. De puzzelplankjes uit ons assortiment bevatten 8 puzzelstukjes. Hiermee behoudt het jonge kind een goede concentratie. De fijne motoriek en de oog-hand coördinatie worden gestimuleerd. Bovendien is deze puzzel goed voor het concentratievermogen en ruimtelijk inzicht. Maar het houten Hollandse puzzelplankje biedt nog veel meer.

Het thema laat het jonge kind kennismaking met Hollandse tradities. Hierbij komen onderwerpen als tulpen, molens en de fiets voorbij. Ook leert het kind een grachtenhuis herkennen en hoe klompen eruit zien. Het kind zal bij sommige onderwerpen vragen hebben zoals de ophaalbrug of de traditionele kledingdracht. Deze onderwerpen passen goed binnen een Nederlands thema op het kinderdagverblijf of de kleuterschool.

Hollandse puzzelplankje als geschenk

Niet alleen Nederlandse kinderen zijn erg blij met het Hollands puzzelplankje, ook is dit een mooie manier om buitenlandse kinderen alles van Nederland te laten zien. Denk hierbij aan kinderen die vanuit het buitenland in Nederland zijn komen wonen. Ook Nederlandse kinderen die naar het buitenland zijn verhuisd zien graag onderwerpen uit hun vaderland terug. Onze houten puzzels zijn dan ook een mooi geschenk voor kinderen van verschillende culturen en landen. U vindt verschillende uitvoeringen in ons assortiment. Van zeer kleurrijk tot eenvoudig, we bieden de mooiste cadeaus.

Geef een Hollandse puzzelplankje cadeau. Voor een verjaardag, het doopsel, met kerst of Sinterklaas, er zijn genoeg gelegenheden om het kind hiermee te verblijden. Ook leuk om de standaard puzzels aan te vullen met een bijzondere houten puzzel. Daarnaast is dit een mooi relatiegeschenk voor werknemers met jonge kinderen.

Houten legpuzzel klok

Naast het Hollandse puzzelplankje vindt u bij ons ook de houten legpuzzel klok. Puzzelen en tegelijkertijd de klok leren kijken, leuker kunnen we het niet maken. Deze klok heeft wijzers die echt kunnen draaien. De puzzel bestaat uit 12 puzzelstukjes met nopjes. Goed hanteerbaar voor jonge kinderen van 1 tot en met 4 jaar oud. Uiteraard is ook deze puzzel voorzien van Nederlands thema. De puzzel is gemakkelijk afwasbaar en eenvoudig mee te nemen.

De Hollandse Klompenwinkel heeft de leukste souvenirs en geschenken in het assortiment. Een cadeau voor uzelf of iemand anders, alles heeft een Hollands tintje. U vindt nog veel meer leuke artikelen in onze webshop.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »