Het kussend paartje, een souvenir wat niet mag missen in uw huis

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Het kussend paartje, een souvenir wat niet mag missen in uw huis

Een oer-Hollands en ongelofelijk schattig souvenir vindt u in ons assortiment. Dit gaat niet om allerlei leuke molens of magneetjes, we hebben het nu over het kussend paartje. Dit schattige stelletje is onlangs zelfs in het nieuws geweest en maakt een geweldige souvenir. Waar het kussend paartje vandaan komt blijft tot op heden een mysterie maar dat u de souvenirs hiervan kunt gebruiken om uw huis te versieren is een feit. Iedereen die aan Nederland denkt, denkt automatisch ook aan dit leuke souvenir wat zelfs terug komt in het programma Ik hou van Holland.

Voor de verzamelaars

Voor alle verzamelaard van Hollandse souvenirs mag dit niet ontbreken. Het kussend paartje hoort echt thuis in deze verzameling. Doordat er zoveel verschillende souvenirs van te vinden zijn is dit al een verzameling op zich. Pantoffels, beeldjes en nog veel meer leuke souvenirs kunt u vinden in ons assortiment. U kunt van deze leuke souvenirs het schattige hoogtepunt van uw verzameling maken. U kunt deze verzameling elke keer aanvullen, zo zult u dit steeds een beetje groter zien worden wat natuurlijk erg leuk is.

Creatief met het kussend paartje

Niet alleen zijn er verzamelitems of souvenirs te vinden met het kussend paartje erop. Er zijn ook sets met potloden die u kunt gebruiken om creatief te doen. Kleuren voor volwassenen wordt steeds populairder en ook voor kinderen blijft kleuren altijd leuk. Als u doet aan deze creatieve manier van ontspanning dan kunt u de potloden set van het kussend paartje goed gebruiken. Ze zijn goed om mee te kleuren en als u ze niet gebruikt is het een aanvulling van uw verzameling.

Ook met praktische doeleinden

Krijgt u wel eens te horen dat uw verzameling wel erg groot wordt? Of hoort u dat u echt niet alles nodig heeft? Dit maakt niet uit, met de souvenirs van het kussend paartje heeft u het perfecte excuus voor het aanschaffen. Zeg nou eerlijk, wie heeft er nou geen keuken set en pantoffels nodig met het kussend paartje erop. De pantoffels zullen uw voeten warm houden, wat erg belangrijk is nu de winter eraan komt en een keukenschort gebruikt u het hele jaar door. Doordat deze souvenirs ook bruikbaar zijn in het dagelijks leven heeft u altijd een reden om uw verzameling aan te vullen.

Het kussend paartje in het nieuws

Het is u vast niet ontgaan dat het kussend paartje vrij recent nog in het nieuws is geweest. Het gaat uiteraard niet om een magneetje van dit stel maar om een reuze versie. Het kussend paartje is zo bekend en leuk dat er een flink exemplaar in Amsterdam komt te staan. Uiteraard past dit niet in uw huis, het is namelijk een metershoog beeld geworden van maar liefst 6.700 kilo. Toch kunt ook u dit schattige stel in uw huis hebben in verschillende vormen.

Het kussend paartje is erg schattig en hoort er echt bij als het gaat om Hollandse souvenirs. Omdat niet in elk huis een reuze groot kussend paartje past zoals recent in het nieuws is geweest, er zijn gelukkig genoeg alternatieven op maat die wel in uw huis zullen passen. Hierdoor kunt u dit leuke stelletje in huis halen hoe groot of klein u dan ook woont. U kunt ze aan uw voeten dragen op koude dagen en u kunt dit paartje in huis neerzetten als decoratie. De leukste souvenirs van het kussend paartje vindt u hier bij Dehollandseklompenwinkel.nl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »