Houten klompen met logo

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Houten klompen met logo

Een uniek en origineel geschenk met een Hollands tintje. Bij De Hollandse Klompenwinkel vindt u een ruim assortiment klompen met logo. Geschikt als relatiegeschenk voor uw werknemers of zakenrelatie. Daarnaast een mooi artikel ter promotie van uw bedrijf of onderneming. De Hollandse Klompenwinkel heeft de mooiste Hollandse souvenirs en geschenken geselecteerd. Hiermee zet u uw bedrijf op de kaart.

Bijzondere relatiegeschenken

Komt u bij een relatiegeschenk niet verder dan een fles wijn? Bedenk eens iets anders en onderscheid u van de rest. Klompen met logo vallen op en laten een diepe indruk achter. Uw bedrijf wordt geassocieerd met een eigentijdse uitstraling. Dat is precies wat u wilt bereiken.

Voor bijzondere relatiegeschenken bent u bij ons aan het juiste adres. De klompen met logo zijn geheel aan te passen aan uw bedrijfslogo of de boodschap die u over wilt brengen. We hebben diverse klompen in ons assortiment, van draagklompen tot klomppantoffels. Ook bieden we een compleet pakket logo klompen met wijn en nootjes. Dat is nog eens een bijzonder geschenk.

Draagklompen laten voorzien van logo

Klompen kennen een eeuwenlange geschiedenis. Toch worden ze nog steeds gedragen door arbeiders, hobbyisten en liefhebbers. Bij ons vindt u draagklompen in de maten 22 tot en met 49. Geschikt voor kinderen, dames en heren. Hierbij heeft u de keuze uit blank gelakte exemplaren of beschilderde klompen in verschillende kleuren. Kies uit traditioneel geel, fris wit of opvallend oranje. Uiteraard vindt u ook andere kleuren in ons assortiment. Zo hebben we klompen met bies, Delfts blauwe Molen, vlag of andere afbeelding. We voorzien de klompen van uw logo of tekst.

De houten draagklompen zijn met grote kunde gemaakt. Hierbij is er gekozen voor kwalitatief hout en een precieze afwerking.

Warme klomppantoffels

Als aanvulling op de klompen met logo of als apart geschenk: we hebben warme klomppantoffels in ons assortiment. Deze worden geborduurd met uw logo of tekst. De klomppantoffels zijn verkrijgbaar in de maten 31 tot en met 47. Hierbij heeft u de keuze uit boerengeel, blauw met molen of een van de andere kleuren. Klomppantoffels zijn een warm geschenk in de winter, bijvoorbeeld in het kerstpakket.

Compleet pakket: de klomp met logo

Wilt u een fles wijn combineren met klompen met logo, dan bieden wij u een mooi pakket. Dit pakket bestaat uit originele houten draagklompen in een door u gewenste maat. De houten klompen worden voorzien van uw bedrijfslogo. In de klompen bevinden zich een fles wijn en een zakje nootjes. Een geschenk waar de ontvanger nog lang over na zal praten. Hiermee brengt u uw bedrijf goed onder de aandacht.

We doen er alles aan om de meest originele Hollandse geschenken te bedenken. De Hollandse Klompenwinkel heeft een groot assortiment klompen met logo. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse andere kleine geschenken of gadgets. Hiermee vult u het geschenkenpakket aan, maar ook als weggevertje. We helpen u graag met een origineel geschenk van Hollandse bodem.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »