Houten klompen pimpen

  • Geplaatst op
  • Door Jan van Erp
  • 0
Houten klompen pimpen

Het dragen van houten klompen is op zich al heel erg leuk. Als u ermee naar buiten gaat zal u zeker wat blikken aantrekken. Vroeger was het namelijk standaard schoeisel maar dat is nu niet meer zo. Er zijn veel verschillende opties verkrijgbaar in allerlei mooie kleuren waardoor variëren goed mogelijk is. Behalve deze standaard verkrijgbare houten klompen is het uiteraard ook leuk om zelf klompen te pimpen waardoor u een 100% unieke look krijgt. U maakt deze precies zoals u altijd al gewild heeft en er is onwijs veel mogelijk.

Zelf versieren van klompen

Het kan zo zijn dat u binnen ons assortiment geen klompen ziet die in uw ogen het perfecte exemplaar zijn. Hierdoor hoeft u het dragen van klompen niet achterwegen te laten door de mogelijkheid ze zelf te pimpen. Wij hebben onbewerkte blanke klompen, welke u zelf kunt versieren voordat u ze draagt. Deze klompen kunt u beschilderen, u kunt er bloemen op plakken en ze helemaal decoreren totdat ze helemaal bij uw stijl passen. U hoeft geen genoegen te nemen met een paar klompen dat u niet geweldig vindt als u een beetje creatief bent.

De perfecte verzameling

Het verzamelen van houten klompen is erg leuk en het is een verzameling waar u altijd aan kunt blijven toevoegen. Dit omdat u er zelf creatief mee aan de slag kunt gaan. Hiervoor hoeft u ook niet altijd voor een grote maat klompen te gaan. Er zijn verschillende soorten blanke houten klompen verkrijgbaar welke u ook kunt pimpen. Zo kunt u een hele collectie met allemaal verschillende gepimpte klompen aanleggen in allerlei maten.

Gepimpte klompen als cadeau

Klompen geven als cadeau is erg leuk en origineel. Veel mensen hebben ze nog niet in huis waardoor dit een leuk idee is. U kunt standaard gemaakte klompen geven of er een naam op laten drukken. Toch komt dit wat meer als standaard cadeau over. Door klompen te pimpen en deze cadeau te geven weet u altijd zeker dat uw cadeau uniek is. U kunt de klompen volledig aanpassen aan wat de ontvanger mooi vindt.

Voordelig creatief zijn

De Hollandse klompenwinkel verkoopt knutselklompen in verschillende varianten. Dit zijn tweed keuze klompen welke er netjes uitzien maar die niet gedragen kunnen worden. Ze zijn dus niet geschikt om op te lopen maar wel te gebruiken voor andere doeleinden. Ze worden in de een Nederlandse fabriek gemaakt. Het stuk hout wat gebruikt wordt kan ongeschikt zijn om er klompen van te maken op welke je kunt lopen. Deze oneffenheden worden pas zichtbaar na het droogproces. Dan komen er scheuren of noesten tevoorschijn. Dit zijn voordeligere klompen om te pimpen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »