Houten tulpen aan de wand, een schitterde muurdecoratie

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Houten tulpen aan de wand, een schitterde muurdecoratie

Een huis decoreren kan erg leuk zijn en u kunt hier van alles mee doen. Toch wordt het vaak lastiger als het op de muren aankomt. Hier wordt meestal maar een groot schilderij aan opgehangen. Daar is op zich niets mis mee maar u zou hier zoveel meer mee kunnen. Zeker als u uw huis wilt inrichten met een Hollands thema of enkele leuke accessoires hebben wij het perfecte middel voor u in ons assortiment. U kunt houten tulpen namelijk niet meer alleen neerzetten maar ook aan de muur bevestigen. Dit doet u dan met een wandvaas die prachtig combineert met de kleuren van de tulpen. Houten tulpen maken prachtige wanddecoratie wat u niet overal zal zien.

Elke saaie muur direct prachtig

Een lege muur brengt geen sfeer in huis en kan met de tijd een echte doorn in het oog worden. Om dit niet te laten gebeuren kunt u ervoor kiezen de muren te decoreren met tulpen in een wandvaas. Hiermee kunt u zelfs de grootste muren prachtig versieren. Er zijn in ons assortiment namelijk genoeg opties verkrijgbaar om flink mee te combineren en u kunt dan ook prachtige kleurencombinaties maken om zelfs de grote lege muren in uw huis op te leuken. U hoeft geen genoegen te nemen met saaie muren in huis waar u niet tevreden mee bent als u deze erg eenvoudig veel mooier kan maken.

Houten tulpen door uw hele huis verwerken

Het is absoluut niet zo dat houten tulpen in een wandvaas maar in een kamer van het huis verwerkt kunnen worden. U kunt hier uw hele huis mee opleuken door in verschillende kamers een of meerdere wandvaasjes te plaatsen. Door dit in meerdere kamers te verwerken wordt uw huis een mooi geheel waar u echt vrolijk van zal worden. Doordat deze vaasjes aan de muur bevestig worden zullen ze nooit in de weg staan en zal u niet snel ruimte te kort komen.

Maak van uw huis een kleurrijk geheel

Nu de lente weer is begonnen ziet u steeds meer kleur verschijnen buiten. Dit is geweldig om te zien en maakt iedereen weer een stuk vrolijker. Hier kunt u uiteraard zelf ook aan meedoen door uw huis te versieren met de meest kleurrijke houten tulpen. Voorheen kon u deze alleen ergens neerzetten maar met de wandvaas kunt u uw houten tulpen ook aan de muur bevestigen. Hierdoor kunt u uw hele huis omtoveren tot een kleurrijk geheel vol met de mooiste houten tulpen. Geniet van de lente wanneer u buiten komt maar stop hier zeker niet mee wanneer u uw huis weer in loopt.

Vrolijk uw tuin of balkon op

Houten tulpen in een wandvaas zijn niet uitsluitend geschikt voor binnen gebruik. U kunt ze prima gebruiken om uw tuin of balkon er hiermee leuk uit laten zien. U hoeft er nooit aan te denken deze tulpen water te geven en ze blijven er dan ook zeer lang kleurrijk en levendig uitzien. De tulpen kunnen buiten worden opgehangen zodra het buiten lekker weer wordt. In de winter of wanneer het een periode veel regent kunt u de tulpen binnenhalen zodat ze er zo mooi mogelijk uit blijven zien.

Maak prachtige kleurencombinaties

Door de grote keuzemogelijkheid die u heeft als het aankomt op de houten tulpen in een wandvaas kunt u hiermee geweldig variëren. U kunt meerdere kleuren aan de muur bevestigen of steeds weer afwisselen. Zo wordt het nooit saai om naar uw muren te kijken. U kunt alle kleuren met elkaar combineren en zo echt een unieke creatie maken van uw muren. Houten tulpen in een wandvaasje maken echt de meest geweldige wanddecoratie en het zal u nooit gaan vervelen om hiernaar te kijken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »