Kinderklompjes

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Kinderklompjes

Een origineel Hollands cadeau voor kinderen zijn onze kinderklompjes. Deze klompjes zijn verkrijgbaar in prachtig beschilderde uitvoeringen. Van de traditionele boerenklompen tot kinderklompjes met vrolijke sterretjes, hier wordt ieder kind blij van. De kinderklompjes zijn leverbaar in de meest gangbare kindermaten. Leuk voor een verjaardag, communie, doopfeest of geboorte. De Hollandse Klompenwinkel heeft de meest originele geschenken in het assortiment.

Traditie van kinderklompjes

Waar wordt bij klompen gedacht aan boeren zoals die in vroegere tijden leefden. Hoewel de arbeiders in deze periode werkten op klompen, droeg eigenlijk het hele gezin klompen. Ook kinderklompjes werden veel gezien. Tegenwoordig hebben klompen plaats gemaakt voor ander schoeisel. Toch blijven kinderklompjes uniek om te dragen, juist omdat ze niet veel worden gezien.
 

Van oorsprong waren de Hollandse klompen blank of geel gelakt. De boerenklompen waren voorzien van traditioneel versiersel. Onze kinderklompjes met traditioneel versiersel zijn licht of geel gelakt. Daarnaast hebben we de blanke houten klompen voor kinderen. Deze zijn ongelakt en eventueel zelf nog te beschilderen.
 

De mooiste kleuren en opdrukken

Kinderen hebben hun eigen voorkeur en kledingstijl. Daarom hebben we kinderklompjes in de meest uiteenlopende kleuren. Van zwart tot blauw en van rood tot roze, we hebben het allemaal. Deze klompen zijn naturel gelakt en tot in detail afgewerkt met geschilderd versiersel. De beschilderde kinderklompjes zijn voorzien van bies, stippen, hartjes of sterretjes. Speciaal voor het voetbal, Koningsdag of andere Nederlandse feesten hebben we oranje klompen met leeuw en vlag in ons assortiment.
 

Wie nauw verbonden is met Friesland kijkt bij de Friese kinderklompjes. Deze klompen zijn blauw gelakt en voorzien van Friese details. Op zoek naar andere ideeën? De kinderklompjes met koeienvlekken hebben een frisse uitstraling.
 

Kunt u geen keuze maken? We hebben nog veel meer leuke kinderklompjes. Zo hebben we klompjes met een afbeelding van een Jack Russel, Mechelse Herder of puppy. Ook is het mogelijk om te kiezen voor klompen met een afbeelding van de eigen hond. Daarnaast hebben we ook aan de kattenliefhebbers gedacht. Zo hebben we kinderklompjes met afbeelding van een kitten of kat, leverbaar vanaf maat 22. Maar er is meer, want we hebben ook kinderklompjes met afbeelding van een paard, geit, konijn of ander boerderijdier. U ziet, de keuze is bij ons altijd groot.
 

Uitstekende kwaliteit kinderklompjes

Bij De Hollandse klompenwinkel is kwaliteit belangrijk. Onze kinderklompjes zijn gemaakt van het beste hout, zorgvuldig geschuurd en gelakt. Afhankelijk van het model worden ze afgewerkt met een vrolijk motief of herkenbare afbeelding. De blank gelakte klompjes bestaan uit drie lagen kleurloze lak. Dit zorgt voor de beste bescherming tegen vuil en vocht.
 

Kinderklompjes zijn niet alleen leuk als bijzonder cadeau, ook als souvenir zijn ze erg geliefd. Verras een gezin dat naar het buitenland is verhuisd met een van de originele kinderklompjes.
 

Kinderklompjes in alle maten

De klompjes voor kinderen zijn te bestellen in verschillende schoenmaten. Hierdoor is het een mooi cadeau voor diverse gelegenheden. Zo zijn er de geboorteklompjes met naam en datum van het kind, maar ook met een afbeelding. Deze geboorteklompjes leveren we in maat 19 tot en met 21, afhankelijk van het model. Deze maten komen overeen met een leeftijd van 12 tot 15 maanden. Alle overige kinderklompjes zijn verkrijgbaar vanaf maat 22, oplopend tot en met maat 35. Bestel vandaag nog uw favoriete kinderklompjes bij De Hollandse klompenwinkel.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »