Klompjes voor Vaderdag

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Klompjes voor Vaderdag

Wat geeft u dit jaar voor Vaderdag cadeau? Geen aftershave of speciaalbier, we hebben de meest bijzondere klompjes voor Vaderdag. Geschenken met een Hollands tintje, hiermee geeft u een uniek cadeau. We hebben diverse klompjes voor Vaderdag in ons assortiment. Kies uit een van onze oerdegelijke houten draagklompen of bijzondere souvenirsklompjes. Daarnaast is het mogelijk om houten klompen te laten voorzien van eigen foto of tekst. Vaderdag was nog nooit zo leuk geweest.

Gekleurde souvenirsklompjes

Mannen die van hun vaderland houden, dan hebben we mooie klompjes voor Vaderdag. Wat dacht u van de kurkentrekker of flesopener klompje? Genieten van een koud glas bier of een lekker glaasje wijn, vader opent deze met uw speciale gift. Ook leuk om in een bierpakket of bij een bijzondere wijn cadeau te doen.

De dasklompjes worden door trotse vader gedragen. Het dasklompje is verkrijgbaar in verschillende kleuren, los of compleet met boerenzakdoek. Daarnaast hebben we diverse andere klompjes voor Vaderdag in ons assortiment waaronder sleutelhangers, magneetklompjes of de spaarpot klomp.

Klompjes voor Vaderdag met eigen foto

Wat is er leuker dan een persoonlijk cadeau? Laat de klompen voorzien van een foto van vader. Een pakkende tekst kan natuurlijk ook. Bijna alles is mogelijk, wij zorgen voor de juiste bedrukking. Kies uit een van de draagklompen in verschillende kleuren. Hierbij heeft u de keuze uit blank gelakt, geel of een van de andere kleuren. De houten draagklompen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, oplopend van maat 36 tot en met maat 49. Draagklompen zitten comfortabel, zijn robuust en isoleren uitstekend. Ideaal voor klusjes in en rondom de woning. Ook de arbeider of agrariër loopt graag op houten klompen.

Ook klompen met gravering is mogelijk. Dit kan op verschillende klompen waaronder de dasklomp, flesopener klomp, souvenirsklompen of draagklompen. We voorzien de klomp van uw keuze met een door u aangeleverde tekst. Dit is een bijzonder cadeau waar vader nog lang over na zal praten.

Nog meer klompjes voor Vaderdag

Natuurlijk hebben we nog veel meer bijzondere klompjes in ons assortiment. Houten klompen met levendige afbeeldingen van dieren, molens of andere prints. Maar ook luxe klompen die beschilderd zijn als schoenen. Van doordeweekse klompen tot zondagse klompen, waar maakt u vader blij mee? Ook vindt u bij De Hollandse Klompenwinkel de originele boerenklompen of klompen met bies. Kijk ook eens bij onze schoenklompen van PU rubber, voorzien van antislip zool. Zeer geschikt voor het hobbymatig klussen of binnen de agrarische sector. Ook de Zweedse klompen zijn een aanrader, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Wij geven u graag nog veel meer tips. Naast bovengenoemde producten kunnen wij u helpen aan vogelhuisjes in de vorm van een klomp. Verwonder u over nieuw leven in de eigen achtertuin, deze mooie vogelhuisjes trekken verschillende vogelsoorten aan.

Geef een warm cadeau met de klomppantoffels. Voorzien van antislip zool en verkrijgbaar in prachtige uitvoeringen. De maten lopen op tot en met maat 47. Maak vader blij met een bijzonder cadeau. Voor het meest uitgebreide assortiment kijkt u bij De Hollandse Klompenwinkel.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »