Leuke Hollandse houten puzzels

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Leuke Hollandse houten puzzels

Spelen met een Hollandse houten puzzel is voor kinderen zowel leuk als erg leerzaam. Ze hebben hier op verschillende vlakken erg veel aan. Het is in de eerste plaats geweldig voor de fijne motoriek. De kleine stukjes worden aan een knopje opgepakt en moeten zo in de vorm geplaatst worden. Het is ook nog eens erg goed voor het leren herkennen van verschillende vormen. Een aantal van onze puzzels hebben een Hollands thema wat natuurlijk erg leuk is. Hierop staan bijvoorbeeld klompen, een molen en tulpen afgebeeld. Ook hebben wij voor iets oudere kinderen een houten puzzel klok in ons assortiment die zowel als puzzel en om te leren klokkijken gebruikt kan worden.

Speelgoed wat echt lang meegaat

Tegenwoordig laat de kwaliteit van speelgoed vaak ten wensen over. Dit komt door de materialen die er gebruikt worden bij het produceren. Plastic is bijvoorbeeld niet het meest stevige materiaal om een kind in handen te geven. Als u dan puur naar puzzels kijkt worden deze meestal gemaakt van dun karton. Hier hoeft niet eens echt ruw mee gespeeld te worden en de stukjes gaan al vervormen. Met houten puzzels is dat niet het geval. Doordat dit een erg duurzaam materiaal is zullen de stukjes van uw Hollandse houten puzzel hun vorm goed behouden en lang meegaan.

Houten puzzels zijn niet alleen voor kinderen

Puzzelen wordt veel door kinderen gedaan omdat dit erg goed is voor het probleemoplossend vermogen. Dat betekend echter niet dat volwassenen niet kunnen genieten van het maken van een Hollandse houten puzzel. Zo hebben wij in ons assortiment een 3D puzzel in de vorm van een molen die zelfs voor een volwassenen de nodige uitdaging biedt. Het leuke aan het maken van een 3D puzzel is dat deze na het maken een mooi plekje in huis kan krijgen waar u hem aan iedereen kunt laten zien.

Puzzels van hout bij Dehollandseklompenwinkel.nl

Hollandse houten puzzels zijn geweldig voor zowel kinderen als volwassenen en waar kunt u deze dan beter aanschaffen als bij Dehollandseklompenwinkel.nl. Wij hebben een erg leuk assortiment samengesteld met leuke en leerzame Hollandse houten puzzels. Deze passen perfect bij het overige aanbod en mogen dan ook niet missen uit uw huis als u van Hollandse spullen houdt. Deze puzzels zullen lang te gebruiken blijven en werden vroeger al van generatie op generatie doorgegeven. Bestel daarom een Hollandse houten puzzel en zie alle jonge kinderen genieten en stralen als ze hem hebben opgelost.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »