Leuke relatiegeschenken met een klomp

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Leuke relatiegeschenken met een klomp

Het vinden van een origineel relatiegeschenk is een steeds terugkerende uitdaging. Na de gebruikelijke artikelen als een paraplu, stropdas of misschien zelfs een horloge, weet u het niet meer. En dat is heel begrijpelijk. Een goed relatiegeschenk hoeft niet duur te zijn, hoeft niet uit een ver buitenland te komen en hoeft al helemaal niet ingewikkeld te zijn. Een goed relatiegeschenk kenmerkt zich door zijn eenvoud. Wat denkt u van eenvoudige Hollandse houten klompen?

Geef eens een klomp als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een speciaal cadeau voor uw relaties? Speciaal voor het ‘weggeven’ maken wij artikelen met klompjes voor een hele aantrekkelijke prijs. Heeft u al eens gedacht aan een sleutelhanger met een klompje eraan? Dat kan een traditioneel geel klompje zijn maar ook een blankhouten klompje of een zwart/wit gekleurd klompje met een koeienpatroon erop. In deze prijsklasse maken wij ook flesopeners. Vanzelfsprekend komt uw bedrijfslogo er ook op te staan. Maar we hebben meer te bieden dan dat. Bijvoorbeeld een bureauklomp met memoblaadjes en een pen. Blankhouten klompen met een landsvlag erop. Een spaarpotklomp. U kunt het zo gek niet bedenken, of u kunt het bij ons bestellen.
 

Een klomp als relatiegeschenk is een blijvend aandenken

Heeft uw klant iets te vieren? Dan kunnen wij voor u een klomp maken met daarop bijvoorbeeld de datum van het jubileum. U kunt er ook voor kiezen om er de datum van de samenwerking met uw klant op te zetten. Dan staat de houten klomp meteen ook symbool voor uw blijvende relatie met uw klant, want u hoopt natuurlijk dat die net zo stevig is als de klomp zelf! Ook voor uw eigen medewerkers is de klomp een heel geschikt geschenk om er bijvoorbeeld uw waardering voor de inzet bij een bepaald project mee te laten zien. Of een gelegenheid zoals een jubileum, een bedrijfsverhuizing of bij het samenvoegen van twee afzonderlijke bedrijven tot een onderneming.
 

Speciaal voor uw buitenlandse relaties een Hollandse klomp

Als u een ondernemer bent die veel zaken in het buitenland doet, dan mag de Hollandse houten klomp niet ontbreken in uw assortiment relatiegeschenken. Het is een relatiegeschenk dat een mooie ijsbreker in een zakelijk gesprek kan zijn. Want de meeste buitenlanders willen toch weleens weten hoe het zit met die Hollanders en of we hier nu allemaal echt op klompen lopen. Een klomp is een mooi en herkenbaar symbool. Over de hele wereld weten ze dat u uit Nederland komt. Het is natuurlijk ook leuk om een wat grotere klomp te geven, waar lekkernijen uit Nederland in zitten. Bijvoorbeeld: Haagse hopjes, boterbabbelaars, drop niet te vergeten of misschien zelfs wel een kleine ronde kaas uit Gouda.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »