Met houten klompen op vakantie

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Met houten klompen op vakantie

Aangezien er geen beter schoeisel verkrijgbaar is als houten klompen zijn deze ook perfect om mee op vakantie te gaan. Zeker als u naar een camping gaat zullen ze heerlijk lopen op het gras en de paden waar u wandelt. Houten klompen zijn perfecte wandelschoenen en zijn dus zeker geschikt om op vakantie lekker mee op pad te gaan. Waarom zouden houten klompen hier echt voor aangeschaft moeten worden? Welke houten klompen kiest u voor op vakantie? Zo zijn er best een aantal vragen die er gesteld kunnen worden over het dragen van dit schoeisel wanneer u er even een tijdje tussenuit gaan en deze vragen beantwoorden wij graag voor u.

Waarom kiezen voor houten klompen

Zeker als u op vakantie in Nederland gaat kan het weer nogal eens omslaan. Dit zou normaliter betekenen dat u open schoenen, dichte schoenen en kaplaarzen mee moet nemen en dat voor iedereen waarmee u weggaat. Dit kan uiteraard veel efficiënter als u gebruik maakt van houten klompen op vakantie. Deze zijn namelijk geschikt om te dragen op zowel de warme als koude dagen maar ook op wat regenachtige dagen zijn ze prima te dragen. Houten klompen zijn haast niet kapot te krijgen en maken daardoor het perfecte en meest betrouwbare schoeisel voor wanneer u even weggaat van huis.

De juiste klompen kiezen

Het maakt op zich niet veel uit welke klompen u zal dragen op vakantie. Als u gaat naar een plek waar veel regen wordt verwacht dan is het wel verstandig om houten klompen te kiezen die bewerkt zijn met een laklaag. Dit beschermt namelijk het hout tegen vocht. Verder zijn eigenlijk lle houten klompen uitermate geschikt om de hele dag lekker te dragen en om mee rond te lopen. Het is dan ook voornamelijk een kwestie van smaak welk paar houten klompen u uit ons assortiment het beste mee kunt nemen naar de plaats van bestemming.

Een wandeltocht maken op houten klompen

Misschien gaat u graag op wandelvakanties en vraagt u zich af of houten klompen hier dan ook wel geschikt voor zijn. Dit is een vraag die niet direct met een woord te beantwoorden is. Als u niet gewend bent aan het lopen op klompen kan een lange wandeltocht in het begin zeker wel wat pijnlijke plekken op de voeten geven. Het is dan verstandig om uw voeten voorafgaand aan de vakantie vast even te laten wennen aan de houten klompen. Als u echter al wel gewend bent om hele dagen te werken op klompen dan legt u hier dagelijks al een flinke afstand op af. Dan zal u het waarschijnlijk heerlijk vinden om hiermee een stuk te gaan wandelen en zijn ze ideaal.

Op vakantie gaan is uiteraard hartstikke leuk en het hebben van geschikt schoeisel is erg belangrijk. U wilt comfortabel rond kunnen lopen en goede ondersteuning voor de voeten krijgen. Dit is precies wat deze klompen u bieden. Ook kunt u ze prima dragen op zowel warme als frisse dagen zodat u niet veel verschillende paren schoenen mee hoeft te nemen. Met slechts houten klompen komt u al een heel eind op vakantie. Uiteraard trekken de geweldige opties die er te vinden zijn in ons assortiment aardig wat bekijks, het is voor veel mensen niet iets wat zij dagelijks zien. Zo zal u her en der ook nog eens een leuk praatje kunnen maken over uw paar houten klompen. Bekijk eens het assortiment van Dehollandseklompenwinkel.nl en kies een paar die leuk is voor uw vakantie.

Reacties

  1. Paul Paul

    Ik draag ze regelmatig en hoe langer je ze draagt hoe comfortabeler. Reacties van omstanders valt mee.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »