Nieuw: de houten tulpen in een rieten mand

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Nieuw: de houten tulpen in een rieten mand

Wij hebben nu iets nieuws in ons assortiment wat u zeker niet mag missen. Dit product brengt kleur aan in uw huis en maakt de sfeer een stuk gezelliger. Zeker nu de winter zich weer laat zien kunt u iets als dit goed gebruiken. Het zijn namelijk houten tulpen in een rieten mand waarmee u veel variatie kunt aanbrengen. Dit leuke mandje is verkrijgbaar in diverse varianten waarbij u de keuze heeft uit meerdere kleuren bij elkaar of voor alle tulpen in 1 kleur. Beide opties zijn uiteraard erg leuk en geven sfeer aan de kamer waar ze komen te staan.

Een mandje tulpen kiezen

Voor een fleurig maar toch rustig ogend boeketje tulpen kunt u kiezen voor een mandje met 1 of 2 kleuren tulpen. Dit brengt sfeer een kamer in zonder druk te ogen. Dit is leuk als u een kamer versierd hebt met een bepaalde kleur accessoires of als u gewoon geen fan bent van meerdere kleuren bij elkaar. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u juist gek bent op een fleurig mandje met houten tulpen in allerlei kleuren. Bij deze fleurige opties heeft u de keuze uit een mandje waar alle kleuren in zitten. Is er een kleur die u niet mooi vindt of een kleurencombinatie die u al helemaal voor u ziet, dan kunt u kiezen voor een tieten mand met tulpen in gemengde kleuren naar keuze.

Waarom kiezen voor tulpen in een mandje?

Houten tulpen in een rieten mand zijn verkrijgbaar in allerlei varianten, zo kunt u kiezen voor houten tulpen op een voetje, losse houten tulpen en nog meer varianten. Wat het kiezen voor de nieuwe variant uit ons assortiment zo leuk maakt is de diversiteit die dit met zich meebrengt. Er zitten in een mandje houten tulpen maar liefst 50 tulpen die u geheel naar wens kunt samenstellen. Wanneer u toe bent aan wat anders voor in huis, kunt u er wat tulpen uit halen en losse tulpen in een andere kleur erin doen waardoor het mandje er direct weer heel anders uit ziet. Het mandje kan keer op keer anders ingericht worden waardoor dit een aankoop is waar u erg lang plezier van zult hebben.

Versiering van huis en tuin

Deze leuke houten tulpen in een rieten mandje zijn erg leuk om uw huis mee te versieren. Ze staan mooi in de huiskamer maar ook op de eettafel staan ze prachtig. Kan uw slaapkamer wel wat kleur gebruiken? Dan is zo een rieten mand met vrolijk gekleurde houten tulpen echt een aanrader. Deze tulpen zijn echter niet alleen geschikt voor het versieren van uw huis, ook in de tuin of op het balkon staan ze prachtig. U hoeft ze geen water te geven en ze kunnen alle weersomstandigheden aan wat dit de perfecte tulpen maakt voor alle seizoenen. Ook uw tuin of balkon kan er het hele jaar uitzien alsof het lente is en alles in bloei staat. De houten tulpen in een rieten mand brengen echt sfeer aan in en om het huis.

Het kiezen voor een rieten mand met houten tulpen staat gelijk aan het kiezen voor sfeer. U voegt hiermee kleur toe aan het huis of de tuin wat een warme uitstraling geeft. Niet alleen is het leuk om voor uzelf een mandje aan te schaffen, het maakt ook nog eens een geweldig cadeau. Kijk nu dus in het assortiment houten tulpen in een rieten mand bij Dehollandseklompenwinkel.nl en geniet snel van uw eigen mand.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »