Nieuw in ons assortiment - houten tulpen in de kleur donker paars

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Nieuw in ons assortiment - houten tulpen in de kleur donker paars

Haal de lente in huis met onze prachtige houten tulpen. Deze leveren we in veel verschillende kleuren, van rood tot blauw en van geel tot groen. Nieuw in ons assortiment zijn de houten tulpen in de kleur donker paars. Prachtig geschilderde bloemen die uw woning tot leven brengen. Zoals u van al onze producten mag verwachten, zijn ook deze donkerpaarse tulpen van een uitstekende kwaliteit en tot in detail afgewerkt. Kies uit losse tulpen en stel uw eigen boeket samen, of ga voor een compleet boeket.

Zeg het met bloemen

Paarse houten tulpen zijn een prachtig geschenk voor uzelf of iemand anders. Bij ons vindt u ze met een lengte van 34 of 20 centimeter. Stel uw eigen boeket samen en kies niet alleen voor paarse tulpen, maar combineer deze met andere kleuren. Paars met wit staat altijd mooi, paars met geel vormt een sterk contrast met elkaar. Ook paars met roze is een bijzondere combinatie, waarbij vrouwelijke kleuren de boventoon voeren.

Het boeket met houten tulpen in de kleur paars bestaat uit 9 houten tulpen die tot in detail zijn afgewerkt. Tijdens het schilderen is er gekozen voor een natuurlijke kleurstelling. Ook het boeket is verkrijgbaar in een lengte van 34 of 20 centimeter.

Houten tulpen paars in een vaas

Zoekt u een decoratief element voor uw woning, dan hebben we de paarse houten tulp compleet in vaas. Drie houten tulpen sieren een vaasje van dik glas. De lengte van de bloemen is 34 centimeter, compleet met vaas komt dit op 37 centimeter uit. Een prachtige eyecatcher voor op uw dressoir, tafel of vensterbank. Daarnaast hebben we ook houten tulpen donker paars in een prachtig Delfts blauwe vaasje. Maar liefst 9 tulpen zullen uw woning een frisse uitstraling geven. Deze bloemen in Delfts blauwe vaas zijn een zeer origineel cadeau voor buitenlandse zakenrelaties of mensen met een buitenlandse achtergrond. Zo maakt iedereen kennis met de bijzondere iconen van Nederland.

Kleine geschenken voor iedereen

Het houten tulpje in de kleur paars in aardewerk potje is een origineel en leuk geschenk voor iedereen. Met een totale hoogte van 13 centimeter past dit item binnen iedere woonkamer, keuken of slaapkamer. Leuk om te krijgen of te geven; wie verrast u met dit klein geschenk? Uiteraard hebben we nog veel meer van deze kleine gadgets in ons assortiment. Wat dacht u van de paars gekleurde tulpjes op een blad met een hoogte van 14 centimeter? Of de tulp op voet, waarbij u zelf kiest uit een hoogte van 8,5 of 20 centimeter. Op de voet staat de tekst Amsterdam of Holland, origineler kunnen we het niet maken. Al deze must haves zijn zeer voordelig geprijsd, hier wordt iedereen blij van.

Donkerpaars, een warme kleur

Kijkt u gerust rond in onze webshop, we bieden houten tulpen in uiteenlopende kleuren aan. Paars is een geestverruimende kleur en staat symbool voor hoop, liefde en geloof. Paars wordt ook geassocieerd met luxe, rijkdom en stijl. Juist daarom kiest u voor deze passievolle kleur, en zegt u het met donkerpaarse houten tulpen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »