Nieuw: klompen met spitsneus!

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Nieuw: klompen met spitsneus!

Als u toe bent aan een nieuw paar klompen zit u bij ons goed. Ons assortiment is erg uitgebreid en er komen steeds nieuwe producten bij. Als u al lang klompen draagt kan het zo zijn dat u al veel varianten heeft gehad en wel eens wat anders wilt. Daarom vinden wij het zo belangrijk om ons assortiment uit te breiden en af en toe dus ook een ander soort klompen aan ons assortiment toe te voegen. Dit zijn de nu klompen met spitsneus, waar wij u wat meer over willen vertellen. Zo kunt u bepalen of dit voor u misschien wel uw volgende paar klompen zijn.

Draagcomfort van klompen met spitsneus

Net als alle klompen die u bij ons kunt bestellen voldoen de klompen met spitsneus aan bepaalde eisen. Zo lopen deze klompen erg lekker en zijn daarom perfect om mee te werken als u bijvoorbeeld in uw tuin aan de slag gaat. In de winter houdt u met deze klompen warme voeten en in de zomer houden ze uw voeten zo koel mogelijk. Door de dikte van de zool en doordat de klompen uw hele voet omsluiten hebben ze een groot draagcomfort. Klompen met spitsneus lopen heerlijk en de enige reden dat u ze nog uit zal willen doen is om ze binnen om te wisselen voor uw eigen klomppantoffels.

De vorm van klompen met spitsneus

De klompen zoals u ze hoogstwaarschijnlijk kent hebben een vrij ronde neus. Dit is bij de klompen met spitsneus wel anders. Hier is de neus iets puntiger bij wat deze klompen een andere uitstraling geeft. Zo zien deze klompen er net iets fijner uit en zijn ze perfect voor dames en natuurlijk voor mannen die liever klompen met een iets fijnere uitstraling willen dragen. Behalve de spitsneus is de vorm van de klomp hetzelfde gebleven zodat het dragen even prettig blijft als bij traditionele klompen.

De spitsneusklompen in ons assortiment

Om te zorgen dat u kunt kiezen tussen verschillende soorten spitneusklompen en u een variant kunt vinden die bij u past, hebben wij veel verschillende spitsneus klompen. Om te beginnen hebben wij in ons assortiment de blanke klompen. Deze klompen komen recht uit de fabriek en zijn nog helemaal onbewerkt. Dit maakt ze perfect voor iedereen die graag een simpele klomp draagt. Natuurlijk zijn deze klompen ook perfect voor de creatieve klompendragers. Deze klompen zijn namelijk perfect om zelf te versieren zoals u dat leuk vindt. Ook vindt u bij ons houten klompen in diverse kleuren, zodat u klompen kunt dragen in uw lievelingskleur. Uiteraard mogen de geweldige klompen met bies ook niet ontbreken uit de categorie houten klompen met spitsneus.

Kinderklompen met spitsneus

Als de varianten die u kunt vinden voor volwassenen vindt u in deze categorie ook voor kinderen. Zo kunnen uw kinderen zelf een kleur uitkiezen die zij leuk vinden. Zoals de blanke klompen perfect zijn voor volwassenen om te versieren kunnen kinderen dit ook doen. Dit maakt het nog leuker zoor ze om deze klompen daarna te kunnen dragen en niks maakt een kinderfeestje leuker als het versieren van een eigen paar klompen. Kinderen zullen gek zijn op hun eigen klompen met spitsneus, omdat ze zelf kunnen kiezen welke ze het mooist vinden en zullen daarna nooit meer andere schoenen aan willen trekken.

Om voor u altijd mooie klompen te hebben vernieuwen wij regelmatig assortiment en zoals u heeft gelezen zijn hier nu de geweldige klompen met spitsneus bij gekomen. Deze klompen zien er prachtig uit en hebben het draagcomfort die net zo groot is als bij alle klompen in ons assortiment. Als u toe bent aan een nieuw paar klompen of heel graag uw eigen klompen wilt versieren shop dan nu in het assortiment houten klompen met spitsneus hier bij Dehollandseklompenwinkel.nl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »