Ontdek de mogelijkheden van klompen graveren

 • Geplaatst op
 • Door Stefan Molders - Molders Media
 • 0
Ontdek de mogelijkheden van klompen graveren

Bent u uitgenodigd voor een feestje of gaat u binnenkort op bezoek bij een lief klein nieuw wereldburgertje? Dan kunt u natuurlijk niet met lege handen aankomen. Maar, een leuk en origineel cadeau is vaak nog een hele zoektocht. Dingen zoals: ze hebben alles al, ik weet niet wat hun smaak is of ik weet niet wat ze van andere krijgen komen dan vaak in u op. Gelukkig hebben we bij De Hollandse Klompenwinkel genoeg leuke en originele cadeau ideeën. In deze blog willen we graag de gegraveerde klompen uitlichten. Deze klompen zijn niet alleen origineel, maar ook persoonlijk en blijvend. Een leuker cadeau kunt u bijna niet vinden.

Ontdek de mogelijkheden

Klompen zijn echte, authentiek producten die tegenwoordig steeds populairder worden. Dit komt niet alleen door de rijke geschiedenis. Een klomp kan namelijk helemaal aangepast worden naar uw wensen. Een voorbeeld hiervan is klompen graveren. Dit gebeurt met echte houten klompen. De tekst is door uzelf in te vullen. Heel vaak worden namen gebruikt om op de klompen te graveren. Dit is natuurlijk erg leuk en gemakkelijk. Maar er zijn nog veel meer (originele) mogelijkheden. Bijvoorbeeld een datum bij geboorte of een trouwerij. Maar ook een felicitatie voor een verjaardag of jubileum is een leuk idee. U kunt de klompen dus eigenlijk zien als vervanging van een kaart. Een kaart wordt echter vaak weggooit terwijl gegraveerde klompen een blijvende herinnering zijn.

Klompen graveren als relatiegeschenk

Werkt u met oer-Hollandse producten of heeft u een internationaal bedrijf met veel klanten in het buitenland? Dan zijn klompen met eigen tekst ook heel leuk om te geven aan uw klanten of zakelijke contacten. U kunt de naam van uw bedrijf op de houten klompen laten graveren. Klompen graveren als relatiegeschenk is echt origineel. Meestal ontvangt u namelijk een flesje wijn, pennen of een briefopener. Met deze klompen zorgt u echt voor een verrassingseffect. Bovendien zullen uw klanten of zakenrelaties de klompen ergens in hun kantoor neerzetten. Iedereen ziet dan elke dag de naam van uw bedrijf, een betere reclame bestaat er bijna niet.

Verschillende soorten en maten

Onze collectie bestaat natuurlijk uit verschillende soorten en maten klompen. Allereerst hebben we de klompen die dagelijks gedragen kunnen worden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. De spitsneus klompen en tripklompen zijn hier een voorbeeld van. Naast de standaard modellen kunnen we ook klompen met een speciale functie graveren. Voorbeelden hiervan zijn een vogelhuisklomp, sleutelhanger, magneetje, dasklomp, potlood en spaarpot. Als we het hebben over klompen graveren kijken we dus verder dan de standaard klompen. Iedere type klomp kan voorzien woorden van een persoonlijke tekst. De grootte van deze teksten is natuurlijk wel afhankelijk van het type product. Op standaard klompen passen natuurlijk meer letters dan op een sleutelhanger.

Laat u klompen graveren bij De Hollandse Klompenwinkel

Bij De Hollandse Klompenwinkel kunt u goed, snel en betaalbaar uw klompen laten graveren. Allereerst bekijkt u ons online assortiment. Wilt u een spitsneusklomp, geboorteklomp of toch een borstelklomp? Wanneer u een keuze heeft gemaakt kunt u de tekst invoeren. Per product staat vermeld hoeveel tekens u kunt gebruiken. Wilt u een klompenpaar bestellen? Dan kunt u een aparte tekst op de linker en rechter klomp laten graveren. Bijvoorbeeld een voor- en achternaam of naam en datum. Na uw bestelling gaan wij voor u aan de slag om uw persoonlijke cadeau zo snel mogelijk af te leveren. Online bestellen bij De Hollandse Klompenwinkel is dus eenvoudig en snel. Is uw orderbedrag hoger dan 50 euro? Dan wordt deze gratis verzonden! Verras familie en vrienden en laat uw klompen graveren door De Hollandse Klompenwinkel.

Reacties

 1. Siny Sanders Oude Monnink Siny Sanders Oude Monnink

  Goedemorgen
  Is het mogelijk dat ik klompen laat graveren met meerdere namen verdeeld over 2 klompen?
  Wat zijn de kosten en wat is de levertijd?
  Met vriendelijke groet

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »