Op klompen op vakantie

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Op klompen op vakantie

Op vakantie naar de Spaanse zon of het avontuur zoeken in Zuid-Afrika, elke vakantie is weer anders. Heeft u wel eens gedacht aan het soort schoeisel dat u meeneemt? U staat er niet direct bij stil, maar op klompen op vakantie gaan biedt veel voordelen. Klompen zijn gemakkelijk te dragen, bieden veel comfort en zijn ook nog eens veilig. U voelt het vast al met uw klompen aan: dit jaar beleeft u een heel andere vakantie.

Klompen zijn erkende veiligheidsschoenen

Natuurlijk gaat u niet uitgebreid klussen op uw vakantieadres. Toch kan het handig zijn om uw voeten extra te beschermen, bijvoorbeeld bij het opzetten van de tent of het verplaatsen van de caravan. Wist u dat klompen in 1997 officieel erkend zijn als veiligheidsschoenen? Een geruststellend idee, u hoeft zich niet druk te maken wanneer u op iets scherps stapt.

Het gemak van klompen dragen

Op klompen op vakantie, we kunnen het absoluut aanraden. Er is maar weinig schoeisel dat zo eenvoudig aan en uit te trekken is. Zo houdt u de vloer van uw vakantiewoning, camper of tent schoon en loopt u net zo makkelijk naar buiten.

Klompen zijn vervaardigd van populierenhout. Het hout isoleert uitstekend in de winter en houdt de voeten goed warm. In de zomer zorgt het voor de nodige verkoeling. Daarnaast neemt hout vocht op, waardoor u minder snel last krijgt van zweetvoeten. Houten klompen draagt u onder alle omstandigheden, in welk land u ook verblijft. Een stenen pad of een modderig weggetje, u vindt altijd uw weg met dit eigentijdse schoeisel.

Wees trots op uw afkomst

Nederland wordt wereldwijd geassocieerd met klompen. Hoewel dit schoeisel door heel Europa werd gedragen, hebben Nederlanders de klomp bekend gemaakt dankzij de rijke handel hierin. De mooiste klompen zijn dan ook van Nederlandse fabricage, geproduceerd met de grootste zorgvuldigheid. Tegenwoordig gebeurt dit machinaal, de afwerking wordt wel nog met de hand gedaan.

Typisch Hollandse klompen zijn herkenbaar aan afbeeldingen van een molen, tulpen of ander versiersel. Ook de originele gele boerenklompen zijn erg populair, prachtig afgewerkt met bies.

Bijzondere klompen voor een bijzonder moment

Een vakantie betekent even helemaal bijkomen van de dagelijkse beslommeringen. U ervaart rust en ontspanning, maar ook avontuur of het ontdekken van een nieuwe omgeving. Durft u het aan: op klompen op vakantie? Natuurlijk wel, dankzij de ruime keus in houten klompen kunt u eindeloos combineren met uw outfit. Boerenklompen met bies, luxe klompen beschilderd als schoenen of bijzondere klompen met eigen foto, waar kiest u voor? Verras uw gezin ook met dit schoeisel, u vindt diverse maten en afbeeldingen in het assortiment. Kamperen bij de boer, kies dan voor klompen met boerderijdieren. Laat zien waar u vandaan komt, klompen Delfts blauw worden wereldwijd herkend.

Zoekt u meer comfort, dan is er de tripklomp. Hierbij ontbreekt het houten gedeelte over de bovenvoet: speciale bandjes houden de klompen op hun plaats. Tripklompen bieden meer draagcomfort en verkleinen de kans op pijnlijke voeten. Ook tripklompen zijn verkrijgbaar in blank gelakte variant of in verschillende kleuren. Op klompen op vakantie gaan was nog nooit zo leuk geweest.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »