Souvenirsklompjes met bloemzaden

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Souvenirsklompjes met bloemzaden

Een origineel Hollands aandenken zijn de souvenirsklompjes. Bijzonder zijn de souvenirsklompjes met bloemzaden. Leuk om cadeau te geven of voor uzelf. Een geschenk met een Hollands tintje voor iedereen die van de natuur houdt. Kweek uw eigen bloemen in een originele klomp bloempot. Hiermee haalt u het Hollandse voorjaar in huis.

Kies de mooiste souvenirsklompjes

De souvenirsklompjes met bloemzaden zijn verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. Alle klompjes uit deze serie zijn prachtig bedrukt met tulpen en molen. Dat is onmisbaar een Hollands aandenken. Kies uit de kleuren rood, oranje, blauw of wit. Elk souvenirsklompje bevat een turfblokje en bloemzaadjes. Deze bloemzaadjes zijn eenvoudig te kweken. Binnen enkele weken groeien er prachtige bloemen uit de souvenirsklompjes. De klompjes zelf hebben een lengte van 10,5 centimeter.

Van margrietjes tot zonnebloemen

In ieder gekleurd klompje bevinden zich een ander soort bloemzaadjes. Rode souvenirsklompjes met bloemzaden bevatten zonnebloemen. Deze zijn zeer eenvoudig te kweken en groeien snel. De zonnebloem valt op dankzij zijn grote bloemen en bladeren. Zonnebloemen doen het erg goed op de vensterbank of waar veel zonlicht komt.

De blauwe klompen met bloemen zaden bevatten margrietjes. Iedereen kent deze witte bloemen met een geel hart. De ideale standplaats van deze bloemen ligt in de volle zon. Kies dan ook voor een plaatsje op de vensterbank of in de serre. Margrietjes houden niet zo van een doorweekte grond.

De oranje souvenirsklompjes zijn voorzien van bloemzaden van de vergeet me nietjes. De kleine blauwe bloempjes zijn erg populair. Vergeet me nietjes hebben een bijzondere betekenis. Ze staan symbool voor ware liefde en standvastigheid. Deze zijn dan ook heel mooi om cadeau te geven. Vergeet me nietjes zijn tweejarige bloemen, waardoor u langer van hun schoonheid geniet. Ze hebben weinig onderhoud nodig en bloeien de gehele zomer. Vergeet me nietjes zijn niet veeleisend, plaats ze in de schaduw of halfschaduw. Deze souvenirsklompjes met bloemzaden zijn het ideale geschenk voor iedereen.

Als laatste hebben we de witte souvenirsklompjes met bloemzaden. De Delfts blauwe opdruk geeft het geheel een typisch Hollandse uitstraling. Het klompje is voorzien van bloemzaden van de brandende liefde. De opvallend dieprode bloemen doen het goed op de vensterbank en in iedere tuin. Het kweken is betrekkelijk eenvoudig. Zaai de bloemzaadjes van mei tot juli in het souvenirklompje. Uitplanten in oktober of november. Het jaar daarop bloeit de plant voor het eerst. De brandende liefde is een zonaanbidder en trekt prachtige vlinders aan.

Als bijzonder cadeau of relatiegeschenk

De souvenirsklompjes met bloemzaden zijn niet alleen leuk voor uzelf, maar ook om cadeau te geven. Denk hierbij aan iemand die in het buitenland woont, of pas in Nederland is komen wonen. Leuk voor een verjaardag, jubileum of bijzondere gelegenheid. Ook als relatiegeschenk doen deze bijzondere klompjes het erg goed. U bent trots op uw Nederlandse onderneming, dat laat u zien met een geschenk van Hollandse bodem. De Hollandse Klompenwinkel heeft een groot assortiment Hollandse geschenken. Daar gaat uw hart sneller van kloppen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »