Spaar voor een fortuin in een van de mooie spaarpot klompjes

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Spaar voor een fortuin in een van de mooie spaarpot klompjes

Spaarpot klompjes zijn erg leuk om te hebben en niet alleen om geld in te sparen. Het is ook erg leuk om alle varianten te sparen, aangezien er zoveel verschillende te vinden zijn in ons assortiment. Als u een collectie van Hollandse producten heeft is dit iets wat zeker niet mag ontbreken. Er zijn erg veel variaties te krijgen in allerlei kleuren en met verschillende opdrukken. Sparen of uw huis versieren in Hollandse stijl doet u met de mooie spaarpot klompjes uit ons assortiment.

Spaarpot klompjes als cadeau

Het kan lastig zijn om een leuk en origineel cadeau te geven op bepaalde gelegenheden. Veel dingen zijn al gegeven of zijn simpelweg niet leuk voor de ander om te krijgen. Een spaarpotklompje is iets waarvan een ander niet verwacht het te krijgen, waardoor het een erg leuke verassing is. Dit cadeau is nuttig, aangezien het gebruikt kan worden om te beginnen met sparen voor welk spaardoel er dan ook is. Tevens kan het ook op een leuke plek neergezet worden in huis en op die manier is het ook nog eens een heuse eyecatcher in huis.

Leuk sparen voor een fortuin

Sparen is voor veel mensen niet iets wat leuk gevonden wordt. Hierom is het juist zo belangrijk om het sparen zo leuk mogelijk te maken. Hoe kan het nou leuker als wanneer u uw wisselgeld in een klomp kunt gooien. Wanneer u meerdere spaarpot klompjes heeft hangen kunt u de munten sorteren, op deze manier is het na enkele maanden een stuk eenvoudiger om het eerste deel van uw rijkdom te tellen. Met deze manier van sparen wordt het leuker dan het ooit is geweest.

Kiezen of toch niet?

Het leuke met spaarpot klompjes is dat als u niet kunt kiezen, dit ook helemaal niet nodig is. Er zijn genoeg varianten die u net zo goed allemaal kunt nemen. Aan de hak zit een hangertje om de klomp mee op te hangen, zo kunt u gerust een hele muur behangen met de geweldige spaarpot klompjes uit ons assortiment. U hoeft echt niet te kiezen tussen alle leuke opties als u ze allemaal kunt kiezen! Alles van delfts blauw tot traditioneel boeren gele klompen vindt u tussen de spaarpot klompjes.

Zelf versieren

Voor de creatieve klompenliefhebbers onder ons is het natuurlijk erg leuk om zelf een spaarpot te versieren. Dit kunt u doen door te kiezen voor het blanke geschuurde klompje. Deze is perfect om zelf te schilderen of te beplakken met alles wat u maar mooi vindt. Dit is hetzelfde idee als bij het knutselen met klompen alleen gebruikt u hierbij de spaarpot klompjes. Het is toch het allerleukst om geld te sparen in een spaarpotklomp die u zelf versierd heeft. Een leuk idee hiervoor is om bijvoorbeeld gebruik te maken van echte gedroogde bloemen of om te versieren naar uw favoriete seizoen.

Als u wilt gaan sparen, maak dit dan leuk door gebruik te maken van een of meerdere spaarpot klompjes. Ze zien er leuk uit in huis en maken het leuk om er elke keer wat geld in te gooien. U kunt ze neerzetten op een mooie plek in huis maar u kunt ze ook aan de muur hangen met het hangertje aan de hak. U heeft de keuze uit erg veel verschillende kleuren en opdrukken maar hoeft er uiteraard niet maar een te kiezen. Bekijk het assortiment spaarpot klompjes bij Dehollandseklompenwinkel.nl en kies de klomp waarin het begin van uw fortuin gespaard gaat worden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »