Trouwen in Hollands thema

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Trouwen in Hollands thema

Wat is er nou leuker als het hebben van een bruiloft in een Hollands thema. U kunt alles versieren in dit thema, uw bezoekers klompen aan laten trekken en geschenkjes geven met een Hollands tintje. Dit thema is leuk en veelzijdig en u kunt er alle kanten mee op. U kunt overal mooie houten tulpen neerzetten in allerlei soorten en maten en verschillende klompen neerzetten. Als er kinderen komen op uw bruiloft kunt u zelfs een leuke tafel neerzetten waaraan zij zouden kunnen knutselen met klompen. Zo kunnen de ouders lekker feest vieren terwijl de kinderen het ook prima naar hun zin hebben.

Originele huwelijksbedankjes

Als het aankomt op geschenkjes die u geeft om het bezoek te bedanken voor het komen kunt u van alles geven. Dit zijn vaak standaard geschenkjes zoals snoepjes, een potje met jam of zeepjes. Wanneer u wilt gaan voor een leuk origineel bedankje is iets Hollands erg leuk. Dit wordt niet vaak gegeven en zal uw bezoek zeker bijblijven. In ons assortiment vindt u allerlei producten die leuk zijn om te geven als bedankje.

Bedankjes samenstellen

Afhankelijk van het budget dat u heeft voor deze bedankjes kunt u ervoor kiezen om een of meerdere producten te geven. U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld klompen met een foto van het bruidspaar te geven of een leuke tekst op klompen te laten drukken en deze te geven als herinnering aan de mooie dag. Ook kunt u diverse kleine producten samenvoegen tot een leuk pakketje en dit leuk in te pakken. U kunt deze geschenkjes zo groot maken als u zelf wilt of het klein houden. Wat u ook kunt doen is uw meest belangrijke bezoek grotere geschenken te geven en anderen een kleiner bedankje te geven. Hoe dan ook is het een leuk huwelijksbedankje die u kunt personaliseren als u dat wilt.

Nieuwe ideeën opdoen

Het is erg leuk om nieuwe ideeën op te doen om uiteindelijk het beste huwelijksbedankjes te kunnen geven. Omdat hier eindeloos mee gecombineerd kan worden geven wij u vast wat suggesties. Zo heeft u er vast een idee bij wat voor leuke combinaties u allemaal kunt maken.

  • Geef iedereen een houten tulp in diverse kleuren en bindt daar met vrolijk gekleurde lintjes een souvenirklompje aan vast waarop de namen van het bruidspaar gegraveerd staan. De tafel waar u dit neerzet zal een vrolijk en kleurrijk geheel worden en echt opvallen.
  • Trouwklompen zijn ook erg leuk om te geven als bedankje. Zeker aan de familie die dichtbij u staat als herinnering aan de mooie dag. Hier zou u eventueel nog een mooie broche in kunnen doen of een leuk dasklompje.

Als u een creatiever bedankje wilt geven is het ook erg leuk om te kiezen voor knutselklompen en deze zelf te versieren. Dit kan zijn met een leuke tekst, bloemen en nog vele andere leuke ideeën. Dit is een garantie op een uniek en erg persoonlijk huwelijksbedankje.

Kleine of grote huwelijksbedankjes vindt u bij ons. U kunt ermee combineren waardoor het een persoonlijk geschenk wordt. Een huwelijksbedankje die u vindt bij Dehollandseklompenwinkel.nl is altijd leuk, uniek en zal erg goed in de smaak vallen bij de gasten op uw bruiloft. Ook kunnen deze geschenkjes een erg leuke aanvulling zijn op een bruiloft met een Hollands thema. U kunt er zelf creatief mee aan de slag gaan, ons laten graferen of bedrukken maar waar u ook voor kiest, deze bedankjes van Dehollandseklompenwinkel.nl zijn altijd leuk om te krijgen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »