Tuinklompen voor dames

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Tuinklompen voor dames

Dames hebben vaak wat meer eisen aan hun schoeisel als mannen. Natuurlijk is dot niet altijd het geval maar laten we hier voor nu even vanuit gaan. Naast comfort speelt stijl een grote rol bij het uitkiezen van schoenen. Voor het werken in de tuin zullen de meeste dames geen naaldhakken aantrekken maar er een beetje netjes bij lopen is toch wel zo fijn. dames schoenklompen komen dan ook perfect van pas. Wij hebben de dames schoenklompen nieuw in ons assortiment in diverse uitvoeringegn en ze zijn een heus succes.

Perfecte steun tijdens het klussen

Werken in de tuin is op zich al zwaar genoeg en goede steun aan de voeten kan dit een heel stuk makkelijker maken. Veel rondlopen, bukken en staan kan best een effect op uw lichaam hebben maar met de dames schoenklompen met bloemen zal u hier minder last van hebben door een aantal factoren die meespelen. Zo is het voetbed orthopedisch ontworpen waardoor deze perfecte steun biedt. Hiernaast zijn ze erg lichtgewicht en afgewerkt met een hoge kwaliteit leer waardoor ze tijdens het lopen erg natuurlijk aanvoelen.

Waar kunt u de dames schoenklompen dragen?

Ze worden tuinklompen genoemd maar dat doet ze eigenlijk een beetje tekort. Ze kunnen namelijk ook gedragen worden als u werkt in bepaalde sectoren. Denk hierbij aan de agrarische sector waarbij veel lopen onvermijdelijk is en waarbij schoenen ook wel eens erg vies kunnen worden. In de verpleging zijn ze door de steun en vorm ideaal te dragen. Door de antislip werking zijn ze ideaal in keukens waar de vloer nog wel eens glad kan zijn. Naast het werkt kunt u de dames schoenklompen ook dragen als u er een dagje op uit gaat.

De ideale klompen voor dames

Het is wel zo leuk dat de klompen een vrolijke kleur hebben. Hierdoor is het elke dag weer een plezier om ze aan te trekken naar het werk of wat u dan ook gaat doen. Met de vrolijke print zal u echt opvallen als u aan het werk bent. Ze lijken qua model wel echt op houten klompen maar door de open achterkant en het materiaal komen ze toch wat minder stug over. Het is ideaal schoeisel voor elke dag. Qua stijl, kleur en steun zijn dit werkelijk de perfecte schoenklompen om te dragen.

Wij bieden veel verschillende soorten klompen aan waaronder ook opties voor dames. Deze zijn stijlvol en lopen erg comfortabel. Dat is ook waar ze om bekend staan. De klompen voor dames van het merk Simson laten u ervaren wat echt comfort is als u na een lange werkdag nog geen extreem pijnlijke voeten heeft. Tegen uitproberen kunt u toch geen nee zeggen?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »