Typische Hollandse souvenirs

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Typische Hollandse souvenirs

Leuk om cadeau te geven of te krijgen, typisch Hollandse souvenirs. Daarnaast zijn onze artikelen geliefde verzamelobjecten. We hebben een groot assortiment uiteenlopende souvenirs met een Hollandse achtergrond. Zegt u Holland, dan zegt u klompen. Van draagklompen tot kleine souvenir klompjes, waar gaat uw voorkeur naar uit? Ook voor Delfts blauwe souvenirs, houten tulpen of relatiegeschenken zit u goed bij De Hollandse Klompenwinkel.

Ons assortiment souvenir klompen

De traditionele boerenklomp is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 49. Daarnaast hebben we kinderklompen die oplopen van maat 19 tot en met 35. De Nederlandse klompen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de oorspronkelijke geel gelakte, de blanke of met opdruk. Uit de categorie ‘klompen met opdruk’ heeft u de keuze uit Delfts Blauw, molen, boerderijdier of een van de andere afbeeldingen. Zoekt u een bijzonder geschenk, dan is het mogelijk om een naam, datum of afbeelding op de klompen te laten drukken. Daarnaast kunnen we de klompen voorzien van een foto, gravering of logo. Hiermee geeft u een uniek cadeau.
 

We hebben mooie souvenir klompjes in ons assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in het Delfts blauw of een van de vele vrolijke kleuren. Typische Hollands souvenirs zijn de kurkentrekker, sleutelhanger, magneet of spaarpot in de vorm van een klomp.
 

Zeg het met houten tulpen

Tulpen zijn onlosmakelijk verbonden met Holland. Deze staan mooi op de vensterbank, een tafeltje of op het dressoir. Bovendien is dit een leuk souvenir voor uzelf of als cadeau. De Hollandse Klompenwinkel heeft houten tulpen met een lengte van 20 of 34 centimeter in de collectie. Deze zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar waaronder roze, geel of oranje. De houten tulpen zijn prachtig afgewerkt en gelakt. Daarnaast hebben we houten tulpen in een pot, op voet of in een vaas in ons assortiment. Fleurig op de terrastafel of de veranda. Zoekt u een klein souvenirtje met als thema tulpen, kijk dan eens bij de sleutelhanger met tulp, magneten of potloden.
 

Delfts blauwe souvenirs

Delfts blauw is een type aardewerk dat aan het eind van de 16e eeuw is ontstaan. Het kenmerkt zich door de prachtig blauwe tekeningen op een witte achtergrond. Van Delfts blauwe klompen tot een originele melkkan, we hebben de mooiste souvenirs voor u geselecteerd. Zo vindt u onder andere een molen met waxinelichtje, Delfts blauwe schaaltjes, een peper en zoutstel of een keukenset in ons assortiment. Origineel als souvenir of om te verzamelen. Combineer deze Hollandse souvenirs zeker met onze prachtige houten tulpen.
 

Typisch Hollandse geschenken

We hebben originele geschenken met een Hollandse achtergrond. Voor vogelliefhebbers hebben we het vogelhuisje in de vorm van een klomp, molen of grachtenhuis. Bent u toch in de tuin bezig, kijk dan gelijk eens naar onze originele plantenhangers Klomp. Deze worden geschilderd en voorzien van een prachtige afbeelding. Daarnaast kunt u ook voor een eigen tekst of afbeelding kiezen, De Hollandse Klompenwinkel regelt het voor u.
 

Hollandse souvenirs voor kinderen

De Hollandse Klompenwinkel denkt ook aan de kleintjes. We hebben diverse aantrekkelijke souvenirtjes in ons assortiment opgenomen waaronder borstel klompjes, spaarpotten, knutsel klompen of potloden. Ook onze diverse sleutelhangers of houten puzzels zijn een origineel Hollands cadeau. Ontdek de allerleukste souvenirs voor jong en oud bij de Hollandse klompenwinkel.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »