Waar kan ik souvenirklompjes kopen?

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Waar kan ik souvenirklompjes kopen?

Typische Hollandse iconen zijn tulpen, klompen en windmolens. Jaarlijks worden er heel wat souvenirs gekocht die te maken hebben met deze iconen. Souvenirklompjes zijn niet alleen erg geliefd bij toeristen, ook verzamelaars zijn hiernaar op zoek. Daarnaast zijn dit leuke presentjes voor een verjaardag, jubileum of zakenrelatie. Souvenirklompjes zijn zowel in een souvenirwinkel als online te koop. De leukste souvenirklompjes vindt u bij De Hollandse Klompenwinkel.

Online winkelen

Souvenirwinkeltjes zijn overal te vinden. Met name rondom attracties en toeristische trekpleisters vindt u deze winkeltjes. Wie op zoek is naar souvenirklompjes zal merken dat deze niet overal verkrijgbaar zijn. De gemeente Amsterdam heeft de groei van souvenirwinkels in 2011 een halt toegeroepen. Met ruim 100 souvenirwinkels was het voor de gemeente voldoende. Met name toeristen bezoeken deze souvenirwinkeltjes. Hier is veel verkrijgbaar, van Hollandse cadeaus tot tassen en accessoires. Waar vindt u souvenirsklompjes?
 

Online winkelen wint steeds meer aan populariteit. De Hollandse Klompenwinkel heeft een ruim aanbod met de mooiste souvenirklompen. Klompen met gravering, met logo, houten klompen en kinderklompen, u vindt het allemaal in onze webshop. Online winkelen betekent souvenirklompjes uitzoeken wanneer het u uitkomt. U bent niet gebonden aan openingstijden en mag zolang rondkijken als u nodig heeft.
 

Souvenirklompjes voor uzelf of een ander

U hoeft geen toerist te zijn om een liefde voor souvenirklompjes te hebben. Nederland is een prachtig land met een rijke geschiedenis. U bent trots op dit land, dan bent u ook trots op de iconen die erbij horen. Of u nu verzamelaar bent of een Hollands artikel in uw woonkamer wilt hebben, alle souvenirklompjes zijn online te bestellen. Ook als cadeau voor een verjaardag, jubileum of bijzondere gelegenheid zijn souvenirklompjes leuk om te geven. Steeds meer bedrijven kiezen voor klompen met bedrijfslogo. Geschikt voor een zakenrelatie of het eigen personeel.
 

U hoeft niet helemaal naar Amsterdam voor souvenirklompjes. Online bestellen betekent tijd en kosten besparen. De online prijzen voor souvenirklompjes zijn gunstig. Niet zo vreemd, een webshop maakt veel minder kosten en kan deze kostenbesparing doorberekenen aan de klant.
 

Leuke ideeën met souvenirklompjes

Heeft u al eens gedacht aan een verzameling van souvenirklompjes? Op marktplaats-websites komt u veel verzamelingen tegen. Helaas zijn deze verzamelingen niet compleet of zien de klompjes er niet mooi uit. Bij De Hollandse Klompenwinkel vindt u klompjes in allerlei maten, vormen en kleuren. Prachtige geschenken en hebbedingetjes waar u echt wat aan heeft. Om te verzamelen, cadeau te geven of op te sturen naar iemand in het buitenland. Souvenirklompjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen die variëren van 6 centimeter tot 16 centimeter.
 

Loopklompen bieden vele voordelen. Dit houten schoeisel isoleert uitstekend en biedt bescherming tijdens werkzaamheden. De houten klomp is in verschillende maten en kleuren leverbaar. Ook kan de boerenklomp of gewone klomp voorzien worden van een logo of gravering.
 

Kleine klompjes of geboorteklompjes zijn een origineel kraamcadeau. Deze klompjes zijn blauw of roze geschilderd en voorzien van naam en geboortedatum van het kind. Voor het Hollandse gezin, maar ook voor immigranten.
 

Als creatief cadeau of om te verzamelen zijn er de sleutelhanger klompjes, magneet klompjes, de spaarpot, broche of dasklompjes. Voor de creatieveling zijn er knutsel klompen in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Ideaal om jongeren en ouderen amuseren. Voor thuisgebruik, scholen, zorginstellingen en nog veel meer. Echte souvenirklompjes koopt u online bij De Hollandse Klompenwinkel.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »