Waarom kiezen voor Zweedse klompen?

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Waarom kiezen voor Zweedse klompen?

Heeft u ook al gehoord van Zweedse klompen en bent u hier misschien al langere tijd naar opzoek? Dat is uiteraard met een hele goede reden. Het draagcomfort en de kwaliteit van dit soort klompen is fantastisch. Deze Zweedse klompen zijn ook nog eens beschikbaar in verschillende varianten waardoor er ook voor u het perfecte paar te vinden is. U heeft met deze klompen een ruim assortiment om uit te kiezen maar als u dan de juiste Zweedse klompen heeft gevonden zal u waarschijnlijk nooit meer wat anders willen dragen.

De Zweedse schippersklompen

Deze klompen zijn een uitstekend alternatief in situaties waar u niet op traditionele klompen kunt lopen. Deze mooie zwarte klompen lopen heerlijk en zijn gemaakt van leder en beukenhout. De zool is gemaakt van rubber en u zal met deze Zweedse klompen dus niet zomaar uitglijden. Behalve het comfort en de kwaliteit zijn dit ook nog eens erg mooie klompen om te dragen. De zool en hak zijn gemaakt van hout, deze Zweedse klompen hebben een dichte houten hiel en het bovenwerk is gemaakt van rundleder. De uitzonderlijke kwaliteit van deze klompen spreekt voor zich.

Schoenklompen voor alledaags gebruik

Als u graag klompen wilt dragen vanwege het draagcomfort en de goede kwaliteit maar u niet houdt van de open achterkant, dan is dit de ideale oplossing voor u. Zweedse klompen zijn ook beschikbaar met een dichte achterkant. Dit worden schoenklompen genoemd. Als u opzoek was naar Zweedse klompen dan is dit zeker een variant om te overwegen. Ze gaan lang mee door hun uitzonderlijke kwaliteit en zijn beveiligd leverbaar maar ook onbeveiligd als u ze wilt hebben voor alledaags gebruik. Deze schoenklompen zien er netjes uit en kunt u dus prima dragen naar verschillende gelegenheden. Door de dichte hiel en nette afwerking valt het niet op dat u op klompen loopt terwijl u kunt genieten van het comfort.

Veilig en comfortabel

Vaak lopen veiligheidsschoenen helemaal niet lekker, maar daar hoeft u geen last van te hebben. Als u opzoek bent naar Zweedse klompen die buiten de veiligheid om ook nog eens enorm lekker lopen dan zijn klompschoenen echt wat voor u. De beveiligde schoenklompen zijn verkrijgbaar in twee varianten. De gewone S3 en de S3 met kruipneus ofwel de overneus. Beide schoenen lopen heerlijk en zullen lang meegaan door hun uitzonderlijke kwaliteit. De Zweedse klompen beveiligd S3 zijn geschikt voor al het werk waar veiligheidsschoenen een vereiste zijn maar ook voor het werken in en rondom het huis waarbij u een risico hebt op het laten vallen van zware of scherpe objecten op uw voet. De S3 schoenklompen met kruipneus hebben dezelfde beschermende eigenschappen maar zijn meer geschikt voor werk waarbij u meer op uw knieën zit. Hierdoor kan de neus van uw schoen snel slijten en kapot gaan, door deze kruipneus blijven uw schoenklompen dus langer bruikbaar.

Zweedse klompen zijn mooi, praktisch en comfortabel. Meer dan dat kunt u toch niet wensen als het om klompen gaat. Ze zijn gemaakt van producten met de beste kwaliteit en gaan daardoor erg lang mee. Deze klompen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat u kunt kiezen welke er het beste bij u past. Werkt u veelal op gladde ondergronden, dan zijn de schippersklompen met rubberen antislipzool wellicht wat voor u. Gaat u werken met zware materialen dan zijn de S3 beveiligde schoenklompen een betere optie, deze lopen geweldig en beschermen ook nog eens uw voeten. Misschien bent u wel gewoon op zoek naar Zweedse klompen om de hele dag te dragen zonder specifiek doel, ook daar zijn de perfecte Zweedse klompen voor. Wat u dan ook gaat doen met uw Zweedse klompen maakt niet uit, u vindt de beste kwaliteit bij Dehollandseklompenwinkel.nl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »