Warme voeten met klompsloffen

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
  • 0
Warme voeten met klompsloffen

Bent u ook zo dol op traditionele Hollandse producten of houdt u vast aan nostalgie? Dan zit u er met de klompsloffen warmpjes bij. De klomp pantoffel houdt niet alleen uw voeten warm, ook krijgt u elke dag dat Hollandse gevoel. Dat is nog eens wat anders dan de standaard pantoffels. De klompsloffen zijn niet alleen erg leuk voor uzelf maar ook een origineel cadeau voor een buitenlandse of Hollandse relatie. Heerlijk zachte pluche met de nodige versteviging, deze pantoffels zitten altijd comfortabel. U heeft geen last van druk- of knelpunten. Dankzij het ruime assortiment zijn er pantoffels voor iedereen. Man, vrouw of kind, niemand hoeft ooit nog met koude voeten te zitten.

Echt Hollandse afbeeldingen

Een klomp mag dan wel Hollands zijn, de bedrukking zegt ook veel. Ten eerste zijn de klompsloffen in verschillende kleuren leverbaar. Roze voor de dames en blauw voor de heren. Maar ook kleuren als rood, wit of zwart. Naast de diverse kleuren zijn er veel verschillende bedrukkingen. We beginnen met de boerenklompen. Deze zijn traditioneel geel gelakt met originele versiering. Uiteraard kunt u dit ook in onze klompsloffen terughalen. Alsof u rechtstreeks vanuit het platteland de woonkamer binnenstapt, boeren klompsloffen houden uw voeten heerlijk warm.
 

Holland staat voor klompen, tulpen en molens. Dit vindt u dan ook terug op een van de vele klompsloffen. De klompsloffen Hollandse molen is prachtig afgebeeld met molens. Zo weet u zeker dat u met uw voeten op Nederlandse bodem staat. Deze is verkrijgbaar in blauw of roze. Om nog even bij het echte Hollandse te blijven, klompsloffen in Delfts blauw met het beroemde kussend paartje mogen niet gemist worden. U ziet, u vindt het allemaal bij de Hollandse klompenwinkel.
 

Klompsloffen voor groot en klein

Alleen voor uzelf of voor het hele gezin, klompsloffen zijn er voor iedereen. Deze zijn dan ook in verschillende maten leverbaar. U bestelt ze vanaf maat 16, wat overeenkomt met een leeftijd van vier tot zes maanden. De sloffen lopen per drie maten op. De grootste maat is maat 45 – 47. Klompsloffen kunt u dus voor het hele gezin bestellen. Alle pantoffels zijn voorzien van een antislip zool. Dit verstevigt de grip op de vloer, dat is wel zo veilig. De binnenvoering voelt comfortabel en warm aan. U kunt deze zowel met als zonder sokken dragen. De klompsloffen zijn mooi naar de voet gevormd. Hierdoor zitten ze elke dag goed. Gooi bij thuiskomst uw schoenen uit en geniet van de avond met warme voeten. Bestel uw klompsloffen eenvoudig online. Bij de Hollandse klompenwinkel vindt u alle modellen, kleuren en maten bijeen. Zoals voor alles uit ons assortiment geldt: van een uitstekende kwaliteit.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »