Zweedse klompen met een bloemetje

  • Geplaatst op
  • Door Jan van Erp
  • 0
Zweedse klompen met een bloemetje


Doorgaans worden klompen niet gezien als het meest vrouwelijke schoeisel. Toch is dat bij lange na niet altijd zo. Natuurlijk zijn er modellen die wat grover zijn en daardoor meer gekozen door mannen worden. Daarom willen wij in ons assortiment ook echt klompen aanbieden die speciaal voor dames zijn ontworpen. Dat is zeker goed terug te zien in de Zweedse klompen met een bloemetje. Door de lichte kleur en het bloemetjesmotief zien ze er vrouwelijk uit en dat terwijl het toch echte werkschoenen zijn. Er zijn onwijs veel redenen te noemen waarom u als dame zou kunnen kiezen voor deze prachtige Zweedse klompen.

Comfort in werkschoenen

Dat vrouwen niet hard op het land of in de tuin kunnen werken is natuurlijk onzin. Vrouwen kunnen dit net zo goed en in sommige gevallen zelfs beter als mannen. Het is daarbij wel enorm belangrijk om goed schoeisel te dragen. Daarmee bedoelen we niet direct de stijl al is dat hierbij wel mooi meegenomen. Zweedse klompen hebben een houten binnenzool en een pvc loopzool waardoor u echt stevigheid merkt maar toch lekker kunt lopen. De hiel is open waardoor er nooit last is van blaren en u de klompen snel aan- en uit kunt trekken. Het bovenwerk is gemaakt van rundleder waarvan bekend is dat e kwaliteit uitstekend is. Bij goed onderhoud kunnen ze een leven meegaan. Maat 35 t/m 41 is op voorraad leverbaar dus u kunt altijd nieuwe Zweedse klompen met een bloemetje bestellen.

Zweedse klompen in de zorg

Het is u vast wel eens opgevallen dat in ziekenhuizen en verzorgingshuizen veel gebruik gemaakt wordt van klompen. Dit zijn nooit houten klompen omdat die met lopen te veel herrie zouden maken. Zweedse klompen hebben daarentegen het perfecte materiaal en ontwerp om binnen gebruikt te worden. De tenen zijn beschermd tegen vallende voorwerpen en stoten. De klompen zijn snel aan te trekken aan het begin van een dienst en kunnen goed gereinigd worden. Vaak worden en puur witte exemplaren gedragen waar natuurlijk niks mis mee is maar als u echt wilt opvallen dan zijn deze Zweedse klompen met een bloemetje de ideale optie.

De andere opties van De Hollandse klompenwinkel

Uw oog zal al snel vallen op deze prachtige Zweedse klompen met bloemen maar er zijn nog meer opties om te overwegen. Misschien wilt u juist een minder opvallend soort klop dragen en dan zijn er de standaard zwarte of bruine opties. Waar u ook voor zou kunnen kiezen is om nog meer op te vallen. Het blauw met witte stippen van ons andere model Zweedse klompen zijn absoluut onmisbaar. Iedereen zal u aan zien komen en ze direct herkennen. Elke keer als u deze Zweedse klompen of de variant met bloemetjes aantrekt zal u vrolijk worden. Het maakt niet uit of u ermee op het land gaat werken, in de zorg aan de slag gaat of ze gewoon graag thuis draagt. Voor elke dame zijn er mooie opties verkrijgbaar in ons assortiment. De kwaliteit is altijd geweldig waardoor u weet dat u niet snel een nieuw paar hoeft te kopen tenzij u dat wilt voor de afwisseling.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »